×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Disneyland Paris bestaat 25 jaar: wist jij dit al over het park?

Disneyland Paris bestaat 25 jaar: wist jij dit al over het park?
03.04.2017 -

Al 25 jaar is Disneyland Paris een magische plek. Chef-redacteur Renske bezocht afgelopen weekend het park, zag een optreden van John Legend én deelt nu met jou 7 weetjes over Disneyland Paris.


Toen Renske Disneyland Paris bezocht, ontdekte ze een aantal feitjes die haar enorm verbaasde: “Ik wist echt niet dat er wel 15.000 mensen in het park werken!” Hieronder 7 weetjes op een rij.

Wist je dat?

1. Het park op 12 april 1992 de deuren opende?
2. Disneyland Paris sinds 1992 door wel 320 miljoen mensen is bezocht?
3. Er 15.000 mensen in het park werken? Deze medewerkers werken onder 500 verschillende functies, komen uit 100 verschillende landen en spreken 20 verschillende talen.
4. Er ieder jaar één miljoen bloemen verzorgd worden?
5. Je als Disney-liefhebber vanaf dit voorjaar in Disneyland Paris kunt trouwen? Hoe dat precies werkt, lees je hier.
6. 100 entertainers meedoen aan de nieuwe parade Disney Stars? Voor deze parade zijn 400 nieuwe kostuums gemaakt.
7. Minnie Mouse meer dan 150 jurken heeft? Wij zijn jaloers!

Hieronder kun je het optreden van John Legend bekijken. John Legend zong samen met Adriana Grande de sountrack van de nieuwe Disneyfilm Beauty and the Beast in. Webredacteur Myra zag de nieuwe film en schreef een recensie

Foto: Disneyland Paris

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |