×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Disneyland Paris bestaat 25 jaar: wist jij dit al over het park?

Disneyland Paris bestaat 25 jaar: wist jij dit al over het park?
03.04.2017 -

Al 25 jaar is Disneyland Paris een magische plek. Chef-redacteur Renske bezocht afgelopen weekend het park, zag een optreden van John Legend én deelt nu met jou 7 weetjes over Disneyland Paris.


Toen Renske Disneyland Paris bezocht, ontdekte ze een aantal feitjes die haar enorm verbaasde: “Ik wist echt niet dat er wel 15.000 mensen in het park werken!” Hieronder 7 weetjes op een rij.

Wist je dat?

1. Het park op 12 april 1992 de deuren opende?
2. Disneyland Paris sinds 1992 door wel 320 miljoen mensen is bezocht?
3. Er 15.000 mensen in het park werken? Deze medewerkers werken onder 500 verschillende functies, komen uit 100 verschillende landen en spreken 20 verschillende talen.
4. Er ieder jaar één miljoen bloemen verzorgd worden?
5. Je als Disney-liefhebber vanaf dit voorjaar in Disneyland Paris kunt trouwen? Hoe dat precies werkt, lees je hier.
6. 100 entertainers meedoen aan de nieuwe parade Disney Stars? Voor deze parade zijn 400 nieuwe kostuums gemaakt.
7. Minnie Mouse meer dan 150 jurken heeft? Wij zijn jaloers!

Hieronder kun je het optreden van John Legend bekijken. John Legend zong samen met Adriana Grande de sountrack van de nieuwe Disneyfilm Beauty and the Beast in. Webredacteur Myra zag de nieuwe film en schreef een recensie

Foto: Disneyland Paris

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |