×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

7 feitjes over Fantastic Beasts and Where to Find Them

7 feitjes over Fantastic Beasts and Where to Find Them
27.03.2017 -

Fan van de magische verhalen van J.K. Rowling? Vanaf 29 maart is de film Fantastic Beasts and Where to Find Them verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Vandaag lees je zeven weetjes over de film.


Wist jij dit al? 
1. De film is het eerste deel van een nieuwe reeks. Er verschijnen hierna nóg vier films. 

2. J.K. Rowling schreef voor deze film voor het eerst een filmscript. 

3. Het filmscript verscheen ook in boekvorm. Het grootste deel van deze opbrengsten ging naar Comic Relief, een goed doel bekend van onder andere Red Nose Day. 

Ook leuk om te weten: over een aantal weken maak je op Vriendin.nl kans op de dvd én het boek. Houd onze website dus goed in de gaten. 

4. Eddie Redmayne speelt de hoofdrol. Hij hoefde geen auditie te doen voor de film. Hij was de enige keuze van J.K. Rowling. 

5. Eddie Redmayne is ook weleens afgewezen voor een rol. Jaren geleden deed hij auditie voor de rol van Tom Riddle (de jonge Voldemort), te zien in de tweede Harry Potter film. Hij kreeg de rol voor dit karakter niet. 

6. Alle acteurs kregen les over het gebruiken van een toverstok. 

7. In de film is de hoofdrolspeler bezig met het schrijven van zijn boek 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'. Later krijgt Harry Potter les uit het boek. 

 

Foto: Warner Bros

Plaats een reactie

1Reacties

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |