×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Met de nieuwe Powerpuff Girls app maken je kinderen hun eigen animatiefilm

Met de nieuwe Powerpuff Girls app maken je kinderen hun eigen animatiefilm
19.03.2017 -

Zijn jouw kinderen creatief en hebben ze veel fantasie? Met The Powerpuff Girls Story Maker app kunnen ze hun eigen verhalen maken én zelf de stemmen van de superhelden inspreken.


Met deze app kruipen jouw kinderen in de huid van Blossom, Bubbles en Buttercup en kunnen ze een eigen superheldenfilm maken. Webredacteur Melissa heeft de app al getest: "Stiekem vind ik het superleuk om deze app te testen. Ik was vroeger ook groot Powerpuff Girls-fan. De app werkt gemakkelijk en kinderen kunnen hun fantasie erin kwijt. De filmpjes stuur je gemakkelijk door via de mail of WhatsApp. Dan kan de hele familie meegenieten!" 

De app werkt als volgt
-Je kies een achtergrond van de animatiefilm. 
-Vervolgens kies je personages en/of voorwerpen.-Begin met filmen en sleep de personages door de filmset. Tussendoor kun je de emoties van een personage aanpassen.
-Spreek een stem in voor het personage.  -Er kunnen meerdere scènes achter elkaar geplakt worden. 
-Is de film klaar? Je kunt de video gemakkelijk opslaan in je videomap op tablet of smartphone. 

De app download je gratis via iOS en Google Play. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie