×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: Familie Kruys

Tv-tip: Familie Kruys
19.03.2017 -

Vanavond begint het derde seizoen van de serie Familie Kruys op RTL 4. In de laatste aflevering van het vorige seizoen werd Bette ten huwelijk gevraagd, maar heeft nog niet volmondig "ja" gezegd...


Verhaal
Familie Kruys gaat over de familie van Bette Kruys die gespeeld wordt door Linda de Mol. Ze heeft een baan als sterrenstylist en woont in een prachtig huis in de randstad. Haar leven lijkt ideaal, maar uiteindelijk is ze nog steeds op zoek naar echte liefde. Ondertussen heeft ze ook nog een hysterische homoseksuele broer die haar hulp nodig heeft en is haar vader getrouwd met een veel jongere vrouw. 

Vorig seizoen lieten Bekende Nederlanders zich in de afleveringen al stylen door Bette. Ook dit seizoen komen BN'ers zoals Kim Feenstra, Natasja Froger en Annemarie van Gaal voorbij. 

 

Vanaf 19 maart elke zondagavond om 21.30 uur op RTL 4. 

Foto: Roy Beusker

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie