×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

December-cadeautips

December-cadeautips
06.11.2011 -

Mag je dit jaar met de feestdagen weer iets voor je dochter, nichtje of klein zusje (of een andere tiener) kopen, maar nog geen idee wat? We hebben wat mogelijkheden op een rijtje gezet die je misschien op ideeën kunnen brengen.


Tieners zijn een moeilijke groep om iets voor te kopen. Je hebt het idee vaak net de plank mis te slaan: óf het is niet hun stijl óf ze zijn het al ontgroeid óf ze hebben er totaal niks mee. Probeer jezelf even te verplaatsen in de tiener: Waar is ze op dit moment veel mee bezig? Wat zijn haar hobby’s? Wij hebben een paar opties op een rijtje gezet voor wat extra inspiratie.

Of ze nou: make-upliefhebster of huidverzorgingsaddict is, altijd bezig is met haar kapsel, een kast vol sieraden en accessoires heeft of de hele dag bezig is met muziek… er zit vast wel iets tussen wat onder de kerstboom kan!

Klik op de producten om te zien waar je ze kunt kopen:

 

lipstick pinky redcolor nail kitfacial wash setshower gift sethaardrogerstijltangjuwelen beautycasesieradenstandaardhorloges in leuke kleurenzadelhoesroze hoofdtelefoongitaardvd what happens in vegaspalette daydream

Plaats een reactie

Ben jij al bezig met inkopen voor de feestdagen?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Karineke ma 7 nov '11 11:27

  Reactie: Ja, het is sneller december dan je denkt.
  Hoe meer keuze.. hoe moeilijker het ook wel weer wordt...
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 7 nov '11 17:43

  Reactie: Nee, ik doe niet aan Sinterklaas of Kerstmis.
  Ik doe er niet mee aan...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Chaffie wo 9 nov '11 08:16

  Reactie: Ja, het is sneller december dan je denkt.
  Als ik wat tegen kom voor December dan koop ik het alvast. Altijd handig.
  Reageer!