×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bekende dochters van bekende mama’s

Bekende dochters van bekende mama’s
05.03.2017 -

Als dochter van een bekende Nederlander sta je zelf al gauw ook in de schijnwerpers. Sommige moeders beschermen hun jonge dochters nog tegen al het mediageweld. Maar als ze eenmaal ouder zijn geworden, ontdekken ook de dochters vaak hun plek in de schijnwerpers.


Monteiro
Antje Monteiro was zelf ooit musicalster, zangeres en presentatrice. Nu schittert haar dochter, Romy Monteiro, al lange tijd in de musical de The Bodyguard. In 2014 betrad ze voor het eerst het podium door auditie bij The Voice of Holland te doen en vorig jaar deed ze samen met Antje mee aan het programma Dance Dance Dance. Onlangs bracht de 24-jarige ook nog eens haar eigen cd uit, genaamd A Tribute to Whitney.

Trustfull
Quincy Trustfull kennen we natuurlijk van Eigen Huis & Tuin en als huidige presentatrice van Koffietijd, maar ooit begon ze als model. Inmiddels heeft haar dochter Moïse er op eigen kracht voor gezorgd dat zij ook een BN’er is. De 21-jarige actrice schreef, zonder dat haar ouders het wisten, zich in bij castingbureaus. Inmiddels heeft Moïse een rol in de soap Goeden Tijden Slechte Tijden te pakken.

Brood
Xandra Brood-Jansen werd vooral bekend als de weduwe van de Nederlandse zanger en schilder Herman Brood, maar werkt ook al jaren als stylist. Vorig jaar verscheen er een biografie over haar genaamd Rock-‘n-roll-widow. Dochter Holly Mae Brood is niet de biologische dochter van Herman Brood, maar draagt officieel wel de achternaam. Kleine Brood danste vanaf haar zesde al professioneel, speelde en rol in musical Ciske de Rat en deed mee aan Holland’s Next Top Model. De 22-jarige heeft inmiddels een vaste rol in soapserie Nieuwe Tijden als Amy Kortenaer.

Borsato
Leontine Borsato begon al op jonge leeftijd met acteerklussen in onder andere Voetbalvrouwen. En heeft in 2014 samen met haar jongste zoon, Senna, in de bioscoopfilm Heksen bestaan niet gespeeld. Haar middelste kind, Jada, maakte haar filmdebuut in de tekenfilm Happy Feet 2 waar zij een stem insprak. Maar echt bekend werd ze pas toen ze op Marco’s album te horen was met de single Samen voor altijd. Ze pakte haar kans en bracht gelijk een eerste solonummer uit. Inmiddels heeft ze ook een eigen YouTube kanaal.

Hazes
Rachel werd net zoals Xandra Brood bekend door het overlijden van haar man. Andre Hazes zorgde voor veel publiciteit en de familie kwam na zijn dood alleen maar meer in de media. Dochter Roxeanne wilde ook zangeres worden en deed in 16 maart auditie bij ‘So You Wannabe a Popstar?’ Inmiddels heeft de 24-jarige zangeres haar debuutsingle uitgebracht en treedt zij elk jaar samen met haar broer op bij concertreeks Holland zingt Hazes

Foto: Instagram

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |