×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bekende dochters van bekende mama’s

Bekende dochters van bekende mama’s
05.03.2017 -

Als dochter van een bekende Nederlander sta je zelf al gauw ook in de schijnwerpers. Sommige moeders beschermen hun jonge dochters nog tegen al het mediageweld. Maar als ze eenmaal ouder zijn geworden, ontdekken ook de dochters vaak hun plek in de schijnwerpers.


Monteiro
Antje Monteiro was zelf ooit musicalster, zangeres en presentatrice. Nu schittert haar dochter, Romy Monteiro, al lange tijd in de musical de The Bodyguard. In 2014 betrad ze voor het eerst het podium door auditie bij The Voice of Holland te doen en vorig jaar deed ze samen met Antje mee aan het programma Dance Dance Dance. Onlangs bracht de 24-jarige ook nog eens haar eigen cd uit, genaamd A Tribute to Whitney.

Trustfull
Quincy Trustfull kennen we natuurlijk van Eigen Huis & Tuin en als huidige presentatrice van Koffietijd, maar ooit begon ze als model. Inmiddels heeft haar dochter Moïse er op eigen kracht voor gezorgd dat zij ook een BN’er is. De 21-jarige actrice schreef, zonder dat haar ouders het wisten, zich in bij castingbureaus. Inmiddels heeft Moïse een rol in de soap Goeden Tijden Slechte Tijden te pakken.

Brood
Xandra Brood-Jansen werd vooral bekend als de weduwe van de Nederlandse zanger en schilder Herman Brood, maar werkt ook al jaren als stylist. Vorig jaar verscheen er een biografie over haar genaamd Rock-‘n-roll-widow. Dochter Holly Mae Brood is niet de biologische dochter van Herman Brood, maar draagt officieel wel de achternaam. Kleine Brood danste vanaf haar zesde al professioneel, speelde en rol in musical Ciske de Rat en deed mee aan Holland’s Next Top Model. De 22-jarige heeft inmiddels een vaste rol in soapserie Nieuwe Tijden als Amy Kortenaer.

Borsato
Leontine Borsato begon al op jonge leeftijd met acteerklussen in onder andere Voetbalvrouwen. En heeft in 2014 samen met haar jongste zoon, Senna, in de bioscoopfilm Heksen bestaan niet gespeeld. Haar middelste kind, Jada, maakte haar filmdebuut in de tekenfilm Happy Feet 2 waar zij een stem insprak. Maar echt bekend werd ze pas toen ze op Marco’s album te horen was met de single Samen voor altijd. Ze pakte haar kans en bracht gelijk een eerste solonummer uit. Inmiddels heeft ze ook een eigen YouTube kanaal.

Hazes
Rachel werd net zoals Xandra Brood bekend door het overlijden van haar man. Andre Hazes zorgde voor veel publiciteit en de familie kwam na zijn dood alleen maar meer in de media. Dochter Roxeanne wilde ook zangeres worden en deed in 16 maart auditie bij ‘So You Wannabe a Popstar?’ Inmiddels heeft de 24-jarige zangeres haar debuutsingle uitgebracht en treedt zij elk jaar samen met haar broer op bij concertreeks Holland zingt Hazes

Foto: Instagram

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |