×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jij verdient een compliment: lezeressen vertellen

Jij verdient een compliment: lezeressen vertellen
01.03.2017 -

Vandaag is het Nationale Complimentendag. Vriendin lezeressen vertelden op Facebook wie zij een compliment willen geven.


Wie wil jij een compliment geven? 

Astrid: ‘Mijn vriendin Annemarie. Ze woont in een klein dorpje en houdt de gemeente op de hoogte van het reilen en zeilen. Zo blijft het dorpje goed leefbaar.”

Andrea: “Mijn moeder. Binnen korte tijd is ze blind geworden aan beide ogen. Ik heb heel veel respect voor haar, want ze weet zich heel goed te redden in haar eigen huis. Mijn moeder verdient alle complimenten van de wereld!”

Esther: "Mijn lieve vriendin Maria, die in haar eentje zo goed voor haar tweeling van twaalf zorgt. Ook nu ze ziek is, staat ze nog voor haar kinderen klaar." 

Nicole: “Mijn vriendinnen Ellen, Mylène en Suzanne. Ellen is altijd zo positief en Mylène en Suzanne weten zich altijd zo goed te redden met hun twee kleintjes.”

An: “Mijn bovenbuurvrouw Jeanneke, omdat ze zo veel voor haar buren doet. En haar man, hij ging met mij naar een evenement in de Beekse Bergen. Zonder hem moest ik er alleen heenfietsen.”

Ester: “Mijn vriendin Marinella. Zij is er altijd voor iedereen. En dat terwijl ze sinds twee maanden een goedlopend bedrijf runt, midden in een scheiding zit en haar huis verkoopklaar heeft gemaakt.” 

Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen? Lezeressen vertellen hierover in Vriendin 9 (vanaf vandaag in de winkels). 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
Deze is voor de mannen: zo vind je een perfect cadeautje

04.08.2017 - Mannen opgelet! Kost het altijd veel moeite om een cadeautje voor je vrouw of vriendin te vinden? Wij hebben een slimme truc gevonden.

Lees meer
Op deze Facebookpagina vind je de leukste uitspraken van kinderen

03.08.2017 - Ze zijn gênant, grappig en soms heel slim: de uitspraken van kinderen. De volgende Facebookpagina verzamelt leuke uitspraken.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!