×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jij verdient een compliment: lezeressen vertellen

Jij verdient een compliment: lezeressen vertellen
01.03.2017 -

Vandaag is het Nationale Complimentendag. Vriendin lezeressen vertelden op Facebook wie zij een compliment willen geven.


Wie wil jij een compliment geven? 

Astrid: ‘Mijn vriendin Annemarie. Ze woont in een klein dorpje en houdt de gemeente op de hoogte van het reilen en zeilen. Zo blijft het dorpje goed leefbaar.”

Andrea: “Mijn moeder. Binnen korte tijd is ze blind geworden aan beide ogen. Ik heb heel veel respect voor haar, want ze weet zich heel goed te redden in haar eigen huis. Mijn moeder verdient alle complimenten van de wereld!”

Esther: "Mijn lieve vriendin Maria, die in haar eentje zo goed voor haar tweeling van twaalf zorgt. Ook nu ze ziek is, staat ze nog voor haar kinderen klaar." 

Nicole: “Mijn vriendinnen Ellen, Mylène en Suzanne. Ellen is altijd zo positief en Mylène en Suzanne weten zich altijd zo goed te redden met hun twee kleintjes.”

An: “Mijn bovenbuurvrouw Jeanneke, omdat ze zo veel voor haar buren doet. En haar man, hij ging met mij naar een evenement in de Beekse Bergen. Zonder hem moest ik er alleen heenfietsen.”

Ester: “Mijn vriendin Marinella. Zij is er altijd voor iedereen. En dat terwijl ze sinds twee maanden een goedlopend bedrijf runt, midden in een scheiding zit en haar huis verkoopklaar heeft gemaakt.” 

Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen? Lezeressen vertellen hierover in Vriendin 9 (vanaf vandaag in de winkels). 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |