×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Cadeautips voor de feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen
02.11.2011 -

De feestdagen komen er al snel aan, dus hoog tijd dat we gaan nadenken over cadeaus! Heb je nog geen idee wat je dit jaar moet kopen voor je beste vriendin, zus of moeder? Vriendin biedt inspiratie!


Heb jij je zus of je moeder getrokken met lootjes dit jaar? Of vier je kerst met vriendinnen? Het leukst is natuurlijk om een origineel cadeau te geven! Bedenk goed wat de hobby’s of passies zijn van diegene. Met Sinterklaas hoeft het allemaal ook niet zo serieus te zijn. Kleine en grappige cadeautjes doen het altijd goed. Om het zoeken naar cadeaus dit jaar nog makkelijker te maken hebben we wat leuke en praktische (en niet al te dure) opties voor jullie uitgezocht.

Klik op de producten om te zien waar je ze kunt kopen en hoeveel ze kosten!

 

kruidenbakzadelhoesplantenspuitsnurkstoppersneeuwbol zingende vogelbiologische gezichtsreinigingthee russian morningshower gel & body lotionvoetmassagekandelaarsset

Plaats een reactie

Hoe vier jij de feestdagen?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  Gea,Quinty:cat:,Sasha:cat: & ike:cat: wo 2 nov '11 16:54

  Reactie: Anders, namelijk...
  wij doen alleen aan kerst
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Karineke wo 2 nov '11 17:04

  Reactie: Ik doe er weinig aan.
  Niet uitgebreid, niet over-done.. gewoon met volle aandacht en gezelligheid.. Ik hoop dat dit ook een fijne sfeer zou kunnen creëren.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 4 nov '11 07:21

  Reactie: Anders, namelijk...
  we zouden er wel wat aan doen maar door dat mijn beiden schoonouders met kerst naar een verpleeghuis gaan , dan hebben wij wel wat anders aan het hoofd dan gezellig kerst te gaan vieren .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sweet-mama vr 4 nov '11 15:23

  Reactie: Anders, namelijk...
  mijn man is niet zo van de feestdagen als het aan hem ligt gebeurt er helemaal niks..oliebollen bakken met oud en nieuw vind hij weer wel leuk,maar dan houd het ook op...maar daar in tegen heeft hij mooi pech want ik maak het altijd bere gezellig...nu de laaste jaren krijgt ook hij de smaak te pakken
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 4 nov '11 18:11

  Reactie: Ik doe er weinig aan.
  Gewoon wat gezellige dingen maar geen luxe of overbodige cadeaus hoor.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 6 nov '11 20:02

  Reactie: Ik doe er weinig aan.
  omdat ik relatie problemen heb zit ik niet op uitgebried feestdagen te wachten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Pinetree di 8 nov '11 20:31

  Reactie: Anders, namelijk...
  Alleen een "aardigheidje" voor zowel sint als kerst, alleen echte kado's voor 't kind.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  vimaya wo 23 nov '11 11:36

  Reactie: Anders, namelijk...
  wij doen op kerstavond een uitgebreide broodmaaltijd met de kinderen, dan pakjes onder de boom, altijd leuk. een bakkie koffie en dan heerlijk een stuk wandelen. de overige dagen spelen we kaarten of we gaan weg, ook lekker eten hoort erbij ,lekker glaasje wijn. we hebben al zin in kerst
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |