×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Volg deze inspirerende wereldreizigers op Instagram

Volg deze inspirerende wereldreizigers op Instagram
26.02.2017 -

De zomervakantie is nog ver weg en de temperatuur zit ook nog niet mee, des te meer reden om eens lekker weg te dromen bij mooie foto’s van over de hele wereld. Doe alvast inspiratie op met behulp van Instagram voor een mooie reis.


Instagram
Op Instagram vind je verschillende accounts met inspirerende reizigers die je mee nemen naar prachtige locaties over de hele wereld. Ga er eens lekker voor zitten met een kop thee en scroll door deze prachtige plaatjes heen.

@chrisburkard
Houd je van mooie natuur en kamperen? Volg Chris door de bergen in Zwitserland of bekijk de Antelope Canyon in Amerika.
 


@girleatworld
Houd je van reizen en lekker eten? Dan is dit het Instagramaccount om je vingers bij af te likken. Girl Eat World eet haar weg rond de wereld en deelt deze foto’s met jou. Lokale lekkernijen met een mooi uitzicht, wat wil je nog meer?
 


@dametraveler
Natasja’s missie is om vrouwen te inspireren meer te gaan reizen en dat doet ze door middel van prachtige foto’s. Het gaat op haar Instagram meer om de locaties dan om haar zelf en dat siert haar.


@muradosmann
Met de hashtag #FollowMeTo bereikt Murad 34,5 miljoen volgers. Hij reist met zijn vriendin de hele wereld over en maakt over het algemeen foto’s van haar aan zijn hand. Samen behoren ze tot de populairste Instagrammers ter wereld.
 


Nog geen Instagramaccount? Hier wordt simpel uitgelegd hoe je een account aanmaakt en hoe je zelf foto’s kunt delen. Volg jij @VriendinNL al op Instagram?  
 

Tekst: Myra Dinkelberg

Foto: Shutterstock, Instagram

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |