×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

29 oktober: Nacht van de nacht

Zie jij het licht?
28.10.2011 -

Morgenavond vinden in heel het land allerlei activiteiten plaats die te maken hebben met de nacht en het donker. Van boswandelingen tot borrels in het donker... Weten wat er bij jou in de buurt te doen is?


In Nederland zijn nog maar een paar plekjes waar het écht donker is. Zeker in de buurt van grote steden of veel waar veel kassen staan, is het donker ver te zoeken. Hoe mooi de nacht en het donker kan zijn, wordt tijdens de Nacht van de nacht op heel veel verschillende manieren belicht. Voor jong en oud!

Op www.laathetdonkerdonker.nl vind je de complete agenda, maar Vriendin zet hieronder een paar initiatieven in het zonnetje... Of eigenlijk juist niet...

- Ontdekkingstocht door het Amsterdamse bos, voor kinderen vanaf 8 jaar.

- In Afferden is een nachtwandeling "Vleermuizen en sterren." 

- Tijdens de Nacht in Almelo zijn ouders en kinderen van harte welkom om mee te lopen in het Beeklustpark.

- Almere is heet toneel van een Concert bij kaarslicht.

- In Den Haag is een Nachtwandeling in Westduinen of een fietstocht door de nacht.

- Je kunt 's avonds meevaren op de Reeuwijkse plassen.

- Excursie over de landerijen van De Horsten (waar Prins Willem-Alexander en Maxima vlakbij wonen!).

- Zuidwolde organiseert een verrassingstocht door Faliebergbos.

De meeste wandeltochten zijn gratis, maar voor sommige activiteiten wordt wel een kleine bijdrage gevraagd. Soms wordt gevraagd of je je even aan wilt melden, dus lees de beschrijvingen goed door.

Heel veel plezier bij de Nacht van de nacht!

Grappig: Op www.laathetdonkdonker.nl kun je een Joehoe, uilenringtone downloaden!

Plaats een reactie

Ben jij bang in het donker?

    •  
    •  
    •  
    •  

1Reacties

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |