×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

29 oktober: Nacht van de nacht

Zie jij het licht?
28.10.2011 -

Morgenavond vinden in heel het land allerlei activiteiten plaats die te maken hebben met de nacht en het donker. Van boswandelingen tot borrels in het donker... Weten wat er bij jou in de buurt te doen is?


In Nederland zijn nog maar een paar plekjes waar het écht donker is. Zeker in de buurt van grote steden of veel waar veel kassen staan, is het donker ver te zoeken. Hoe mooi de nacht en het donker kan zijn, wordt tijdens de Nacht van de nacht op heel veel verschillende manieren belicht. Voor jong en oud!

Op www.laathetdonkerdonker.nl vind je de complete agenda, maar Vriendin zet hieronder een paar initiatieven in het zonnetje... Of eigenlijk juist niet...

- Ontdekkingstocht door het Amsterdamse bos, voor kinderen vanaf 8 jaar.

- In Afferden is een nachtwandeling "Vleermuizen en sterren." 

- Tijdens de Nacht in Almelo zijn ouders en kinderen van harte welkom om mee te lopen in het Beeklustpark.

- Almere is heet toneel van een Concert bij kaarslicht.

- In Den Haag is een Nachtwandeling in Westduinen of een fietstocht door de nacht.

- Je kunt 's avonds meevaren op de Reeuwijkse plassen.

- Excursie over de landerijen van De Horsten (waar Prins Willem-Alexander en Maxima vlakbij wonen!).

- Zuidwolde organiseert een verrassingstocht door Faliebergbos.

De meeste wandeltochten zijn gratis, maar voor sommige activiteiten wordt wel een kleine bijdrage gevraagd. Soms wordt gevraagd of je je even aan wilt melden, dus lees de beschrijvingen goed door.

Heel veel plezier bij de Nacht van de nacht!

Grappig: Op www.laathetdonkdonker.nl kun je een Joehoe, uilenringtone downloaden!

Plaats een reactie

Ben jij bang in het donker?

    •  
    •  
    •  
    •  

1Reacties

1

Nieuwe reep Tony Chocolonely: melk pompoenpit cranberry

13.11.2017 - Dol op de chocolade van Tony Chocolonely? Vanaf vandaag vind je in de schappen van de Albert Heijn weer een nieuwe smaak.

Lees meer
Wat je moet weten van de 'elfde van de elfde'

11.11.2017 - Het carnavalsseizoen is vandaag officieel gestart. Op 11 november om elf over elf 's avonds komt de Raad van Elf voor het eerst weer bij elkaar. Ook wordt vandaag de nieuwe Prins Carnaval bekend gemaakt.

Lees meer!
Kookboekengeschenk: 'Smaakmakers'

10.11.2017 - Voor de eerste keer is er nu een Kookboekengeschenk. Bij aankoop van € 19,50 aan kookboeken krijg je het boek 'Smaakmakers' cadeau.

Lees meer!

1

Decoreer je huis met deze mandala-stencils

08.11.2017 - Hoe leuk zijn deze mandala-stencils! Volg de tips en versier je huiskamer, slaapkamer of keuken met een van deze mooie mandala's.

Lees meer!
Mega grote kerstmarkt in Amsterdam

08.11.2017 - Nog geen plannen voor Kerst? Van 22 december tot en met 1 januari komt er in Amsterdam een kerstmarkt. Laat je onderdompelen in winterse sferen in de RAI op de Winterparade.

Lees meer!
Maak je tuin klaar voor Sint-Maarten

06.11.2017 - Heb je flink ingeslagen en wil je zaterdag met Sint-Maarten zo veel mogelijk zingende kinderen met vrolijke lampionnen aan de deur? Zorg dan dat je tuin en je voordeur er gezellig uitzien met deze tips.

Lees meer!
Maak je eigen lego snoep

06.11.2017 - Niet met je eten spelen? Sommige snoepjes vragen er gewoon om zoals deze lego winegums. Leuk voor je kinderen of om neer te zetten op een feestje.

Maak je eigen lego snoep
Maken: hotel voor je kat

04.11.2017 - Webredacteur Melissa kwam tijdens haar vakantie dit schattige huisje tegen in een hotel. Je maakt hem zelf heel simpel voor je eigen kat.

Maken
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 109 |