×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen halen herinneringen op: 'Dit was mijn lievelingsspeelgoed'

Lezeressen halen herinneringen op: 'Dit was mijn lievelingsspeelgoed'
21.01.2017 -

Weet je nog? De Barbiepop, knikkers of speelgoedauto's... Lezeressen vertellen wat vroeger hun lievelingsspeelgoed was.


De leukste telefoon
Cindy: "Mijn oude speelgoed telefoon die je achter je aan kon slepen. Ik herinner me nog het geluidje als ik de draaischijf ronddraaide."

Lego! Wie kent het niet?
Rija: "Lego. Onze Legotrein ging door de hele kamer, omringd door zelfgemaakte huisjes. We mochten ook de oude Lego van onze vader gebruiken. Mijn zoon speelde er ook weer mee toen hij klein was. Ook had ik een ketting en armband van Lego."
Clara: "De lego van mijn broer, waarmee we huizen voor mijn Barbiepoppen maakten." 

Barbie & Baby Born
Uiteraard kunnen de Barbiepoppen en Baby Born niet in dit rijtje ontbreken. 
Nicole: "Barbie poppen... Die kreeg ik van mijn tante uit Engeland, die gaf me altijd de nieuwste. Dan kon ik daarna weer de haren knippen." 

De allerleukste hut
De 'boomhut' zagen we meerdere keren voorbijkomen.
Jennifer: "Dat was echt mijn nummer één!" 

Uren speelplezier 
Ook Playmobil was populair. 
Helen: "Playmobil! Ik vind het op mijn vijftigste nog steeds leuk! Niet meer om mee te spelen uiteraard, maar wel om te gebruiken in mijn gerenoveerde poppenhuis. Ik speelde ook graag met mijn naaimachine, strijkijzertje en keukentje... Dat ik nu huisvrouw ben, is daarom niet zo gek."

Ga lekker naar buiten!
Uiteraard was buiten spelen wel echt het allerleukste!
Jenny: "In de bomen klimmen, papieren pijltjes schieten, vliegeren en crossen op het trapveldje."

Helaas hebben niet alle kinderen speelgoed...
Daarom zamelen verschillende goede doelen speelgoed in. Wil je speelgoed van vroeger doneren? Dat kan. Bijvoorbeeld bij verschillende Speelgoedbanken. Op deze pagina vind je voor verschillende woonplaatsen een link naar een actiepagina. 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |