×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lezeressen halen herinneringen op: 'Dit was mijn lievelingsspeelgoed'

Lezeressen halen herinneringen op: 'Dit was mijn lievelingsspeelgoed'
21.01.2017 -

Weet je nog? De Barbiepop, knikkers of speelgoedauto's... Lezeressen vertellen wat vroeger hun lievelingsspeelgoed was.


De leukste telefoon
Cindy: "Mijn oude speelgoed telefoon die je achter je aan kon slepen. Ik herinner me nog het geluidje als ik de draaischijf ronddraaide."

Lego! Wie kent het niet?
Rija: "Lego. Onze Legotrein ging door de hele kamer, omringd door zelfgemaakte huisjes. We mochten ook de oude Lego van onze vader gebruiken. Mijn zoon speelde er ook weer mee toen hij klein was. Ook had ik een ketting en armband van Lego."
Clara: "De lego van mijn broer, waarmee we huizen voor mijn Barbiepoppen maakten." 

Barbie & Baby Born
Uiteraard kunnen de Barbiepoppen en Baby Born niet in dit rijtje ontbreken. 
Nicole: "Barbie poppen... Die kreeg ik van mijn tante uit Engeland, die gaf me altijd de nieuwste. Dan kon ik daarna weer de haren knippen." 

De allerleukste hut
De 'boomhut' zagen we meerdere keren voorbijkomen.
Jennifer: "Dat was echt mijn nummer één!" 

Uren speelplezier 
Ook Playmobil was populair. 
Helen: "Playmobil! Ik vind het op mijn vijftigste nog steeds leuk! Niet meer om mee te spelen uiteraard, maar wel om te gebruiken in mijn gerenoveerde poppenhuis. Ik speelde ook graag met mijn naaimachine, strijkijzertje en keukentje... Dat ik nu huisvrouw ben, is daarom niet zo gek."

Ga lekker naar buiten!
Uiteraard was buiten spelen wel echt het allerleukste!
Jenny: "In de bomen klimmen, papieren pijltjes schieten, vliegeren en crossen op het trapveldje."

Helaas hebben niet alle kinderen speelgoed...
Daarom zamelen verschillende goede doelen speelgoed in. Wil je speelgoed van vroeger doneren? Dat kan. Bijvoorbeeld bij verschillende Speelgoedbanken. Op deze pagina vind je voor verschillende woonplaatsen een link naar een actiepagina. 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |