×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat draait er in de bioscoop?

Voor ieder wat wils!
21.10.2011 -

Zin om dit weekend een filmpje te gaan pakken? Vriendin heeft vier filmtips voor je mét trailers zodat je alvast een voorproefje krijgt!


Als je zin hebt in lekker onbezorgd vermaak: Friends with benefits

Romantische komedie met Mila Kunis en Justin Timberlake waarin Jamie en Dylan besluiten seks met elkaar te hebben en toch 'gewoon vrienden' te blijven.

 

In de stemming voor spektakel en actie: The Three Musketeers 3D

Avonturenfilm naar het beroemde boek van Alexandre Dumas met Logan Lerman als de heetgebakerde D'Artagnan die op pad gaat met de drie musketiers.

 

Zin in een thriller met superacteurs: Contagion

Actiethriller van Oscarwinnaar Steven Soderbergh over een team van dokters dat de massale uitbraak van een dodelijk virus probeert in te perken. Met: Matt Damon, Laurence Fishburne, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Jude Law en Marion Cotillard.

 

En natuurlijk: All Stars 2: Old Stars

Veertien jaar na hun belevenissen in All Stars, gaan de voetballers van het elftal Swift Boys op een 'ouderwets trainingskamp' naar Barcelona.

Veel plezier!

Bron: www.film1.nl

Plaats een reactie

Welke film lijkt jou het leukst?

    •  
    •  
    •  
    •  

4Reacties

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |