×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat draait er in de bioscoop?

Voor ieder wat wils!
21.10.2011 -

Zin om dit weekend een filmpje te gaan pakken? Vriendin heeft vier filmtips voor je mét trailers zodat je alvast een voorproefje krijgt!


Als je zin hebt in lekker onbezorgd vermaak: Friends with benefits

Romantische komedie met Mila Kunis en Justin Timberlake waarin Jamie en Dylan besluiten seks met elkaar te hebben en toch 'gewoon vrienden' te blijven.

 

In de stemming voor spektakel en actie: The Three Musketeers 3D

Avonturenfilm naar het beroemde boek van Alexandre Dumas met Logan Lerman als de heetgebakerde D'Artagnan die op pad gaat met de drie musketiers.

 

Zin in een thriller met superacteurs: Contagion

Actiethriller van Oscarwinnaar Steven Soderbergh over een team van dokters dat de massale uitbraak van een dodelijk virus probeert in te perken. Met: Matt Damon, Laurence Fishburne, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Jude Law en Marion Cotillard.

 

En natuurlijk: All Stars 2: Old Stars

Veertien jaar na hun belevenissen in All Stars, gaan de voetballers van het elftal Swift Boys op een 'ouderwets trainingskamp' naar Barcelona.

Veel plezier!

Bron: www.film1.nl

Plaats een reactie

Welke film lijkt jou het leukst?

    •  
    •  
    •  
    •  

4Reacties