×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wij blikken terug: 2016 met Vriendin

Wij blikken terug: 2016 met Vriendin
30.12.2016 -

Het jaar is voorbij gevlogen. 2016 was een mooi, bijzonder, maar ook een emotioneel jaar. Vriendin stond vol met mooie, verdrietige en bijzondere verhalen. De mooiste momenten van het jaar 2016 hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Wat is jouw mooiste Vriendin-moment van 2016?


Feest!
Dit jaar was het feest bij Vriendin, want ons 45ste nummer was het jubilieumnummer! In het jubileumnummer blikten we terug op mooie en verdrietige momenten uit 'oude' Vriendinnen. Zo vertelde Mandy, die via Vriendin haar eiceldonor vond, hoe het nu met haar is en Kelly vertelt over haar succesdieet. 

 

 Neline en haar zelfgemaakte trouwjurk
Neline, kennen jullie haar nog? Ze maakte zelf haar trouwjurk met behulp van tule van de Zweedse woonwinkel Ikea. Hoe gaaf! Vriendin stelde haar een aantal vragen. Het interview met Neline verscheen op Vriendin.nl, je leest hem hier. 

Foto: Sander Griffioen 

Zus Roelien: “Het voelt alsof ze nog altijd bij me is”
Het overlijden van Vriendin-columniste Roelien heeft veel emoties opgeroepen. Op 31 oktober 2015 overleed Roelien aan longkanker. Ze was alleenstaande moeder en liet twee dochters achter. Een jaar na haar overlijden spreekt Vriendin met Roeliens jongste zus Frederique (30). Een stuk uit het interview lees je hier


Irma voedt haar zes zoons in haar eentje op
Knap! In Vriendin 4 vertelt Irma haar verhaal. Als alleenstaande moeder voedt ze haar zes zoons in haar eentje op. Druk? Welnee: genieten! “Als ze elkaar in de haren vliegen, laat ik ze uit. Dan gaan we naar het bos en daar gaan alle remmen los. Jongens hebben dat nodig.”


Mijn beste vriendin wordt mijn schoonzus
Ja, het is echt mogelijk! Roxanne koppelde haar beste vriendin Desiree aan haar broer Remy. 'Desiree is nu ook mijn schoonzus én de tante van mijn kinderen.” Benieuwd naar het verhaal van Roxanne en Desiree. Hier kun je hem teruglezen. 


Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van Lenie
Ontroerend! Lenie had longkanker en was uitbehandeld. Nog één keer wilde ze graag met haar familie naar Diergaarde Blijdorp, net als vroeger. Stichting Ambulance Wens vervulde deze laatste wens. "Ik ben zo blij dat ik dit nog mee mocht meemaken.''  Lees hier het verhaal van Lenie terug. 


Het hele gezin op dieet: 'Samen vielen we meer dan zestig kilo af'
Er moest iets veranderen bij de familie De Vries. Ze gooiden allemaal hun leefstijl om: meer bewegen en gezonder eten. Lees hier hun verhaal terug. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |