×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wij blikken terug: 2016 met Vriendin

Wij blikken terug: 2016 met Vriendin
30.12.2016 -

Het jaar is voorbij gevlogen. 2016 was een mooi, bijzonder, maar ook een emotioneel jaar. Vriendin stond vol met mooie, verdrietige en bijzondere verhalen. De mooiste momenten van het jaar 2016 hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Wat is jouw mooiste Vriendin-moment van 2016?


Feest!
Dit jaar was het feest bij Vriendin, want ons 45ste nummer was het jubilieumnummer! In het jubileumnummer blikten we terug op mooie en verdrietige momenten uit 'oude' Vriendinnen. Zo vertelde Mandy, die via Vriendin haar eiceldonor vond, hoe het nu met haar is en Kelly vertelt over haar succesdieet. 

 

 Neline en haar zelfgemaakte trouwjurk
Neline, kennen jullie haar nog? Ze maakte zelf haar trouwjurk met behulp van tule van de Zweedse woonwinkel Ikea. Hoe gaaf! Vriendin stelde haar een aantal vragen. Het interview met Neline verscheen op Vriendin.nl, je leest hem hier. 

Foto: Sander Griffioen 

Zus Roelien: “Het voelt alsof ze nog altijd bij me is”
Het overlijden van Vriendin-columniste Roelien heeft veel emoties opgeroepen. Op 31 oktober 2015 overleed Roelien aan longkanker. Ze was alleenstaande moeder en liet twee dochters achter. Een jaar na haar overlijden spreekt Vriendin met Roeliens jongste zus Frederique (30). Een stuk uit het interview lees je hier


Irma voedt haar zes zoons in haar eentje op
Knap! In Vriendin 4 vertelt Irma haar verhaal. Als alleenstaande moeder voedt ze haar zes zoons in haar eentje op. Druk? Welnee: genieten! “Als ze elkaar in de haren vliegen, laat ik ze uit. Dan gaan we naar het bos en daar gaan alle remmen los. Jongens hebben dat nodig.”


Mijn beste vriendin wordt mijn schoonzus
Ja, het is echt mogelijk! Roxanne koppelde haar beste vriendin Desiree aan haar broer Remy. 'Desiree is nu ook mijn schoonzus én de tante van mijn kinderen.” Benieuwd naar het verhaal van Roxanne en Desiree. Hier kun je hem teruglezen. 


Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van Lenie
Ontroerend! Lenie had longkanker en was uitbehandeld. Nog één keer wilde ze graag met haar familie naar Diergaarde Blijdorp, net als vroeger. Stichting Ambulance Wens vervulde deze laatste wens. "Ik ben zo blij dat ik dit nog mee mocht meemaken.''  Lees hier het verhaal van Lenie terug. 


Het hele gezin op dieet: 'Samen vielen we meer dan zestig kilo af'
Er moest iets veranderen bij de familie De Vries. Ze gooiden allemaal hun leefstijl om: meer bewegen en gezonder eten. Lees hier hun verhaal terug. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |