×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Terugblik: Vriendin online!

Terugblik: Vriendin online!
11.11.2016 -

Ook online vieren we deze week ons 999ste nummer. Vandaag blikken we terug op leuke en bijzondere momenten op Vriendin.nl. Kennen jullie de drie zussen nog die tegelijkertijd zwanger waren? Of Jeanne die via Vriendin een oproepje plaatste om kaartjes naar haar zus Nel te sturen?


 

 

 

Anne en haar vierling
In ons kerstnummer van 2015 verscheen Anne met haar vierling. Online werd het verhaal ook goed gelezen. Het gezin kreeg op onze Facebookpagina lieve reacties:

Evelien: 'Respect voor deze mama die borstvoeding geeft aan haar meiden!'
Hannie: 'Geweldig die Anne... Een echte bikkel!'

3 dubbele pret
In Vriendin 19 vertelden drie zussen die tegelijkertijd zwanger waren, hun verhaal. Afgelopen zomer mochten wij een foto van hun posten met de inmiddels geboren baby's. 

Peggy: 'Ik heb jullie artikel in Vriendin gelezen. Superleuk én nog leuker om nu een foto te zien met jullie wondertjes op de buik. Heel veel geluk en plezier samen. Drie dubbel pret, geweldig!'

Bedankt Vriendin lezeressen
In mei dit jaar riep Jeanne Vriendin lezeressen op om haar invalide zus een kaartje te sturen. Haar zus Nel werd dit jaar 80 en kan door een ongeluk niet veel meer. We plaatsten haar oproep op Vriendin.nl en Facebook. Nel kreeg 10 kaarten en was hierdoor in tranen van geluk. Jeanne schreef ons: 'Allemaal hartelijk bedankt namens Nel en ik'.
 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |