×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Terugblik: Vriendin online!

Terugblik: Vriendin online!
11.11.2016 -

Ook online vieren we deze week ons 999ste nummer. Vandaag blikken we terug op leuke en bijzondere momenten op Vriendin.nl. Kennen jullie de drie zussen nog die tegelijkertijd zwanger waren? Of Jeanne die via Vriendin een oproepje plaatste om kaartjes naar haar zus Nel te sturen?


 

 

 

Anne en haar vierling
In ons kerstnummer van 2015 verscheen Anne met haar vierling. Online werd het verhaal ook goed gelezen. Het gezin kreeg op onze Facebookpagina lieve reacties:

Evelien: 'Respect voor deze mama die borstvoeding geeft aan haar meiden!'
Hannie: 'Geweldig die Anne... Een echte bikkel!'

3 dubbele pret
In Vriendin 19 vertelden drie zussen die tegelijkertijd zwanger waren, hun verhaal. Afgelopen zomer mochten wij een foto van hun posten met de inmiddels geboren baby's. 

Peggy: 'Ik heb jullie artikel in Vriendin gelezen. Superleuk én nog leuker om nu een foto te zien met jullie wondertjes op de buik. Heel veel geluk en plezier samen. Drie dubbel pret, geweldig!'

Bedankt Vriendin lezeressen
In mei dit jaar riep Jeanne Vriendin lezeressen op om haar invalide zus een kaartje te sturen. Haar zus Nel werd dit jaar 80 en kan door een ongeluk niet veel meer. We plaatsten haar oproep op Vriendin.nl en Facebook. Nel kreeg 10 kaarten en was hierdoor in tranen van geluk. Jeanne schreef ons: 'Allemaal hartelijk bedankt namens Nel en ik'.
 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |