×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Terugblik: Vriendin online!

Terugblik: Vriendin online!
11.11.2016 -

Ook online vieren we deze week ons 999ste nummer. Vandaag blikken we terug op leuke en bijzondere momenten op Vriendin.nl. Kennen jullie de drie zussen nog die tegelijkertijd zwanger waren? Of Jeanne die via Vriendin een oproepje plaatste om kaartjes naar haar zus Nel te sturen?


 

 

 

Anne en haar vierling
In ons kerstnummer van 2015 verscheen Anne met haar vierling. Online werd het verhaal ook goed gelezen. Het gezin kreeg op onze Facebookpagina lieve reacties:

Evelien: 'Respect voor deze mama die borstvoeding geeft aan haar meiden!'
Hannie: 'Geweldig die Anne... Een echte bikkel!'

3 dubbele pret
In Vriendin 19 vertelden drie zussen die tegelijkertijd zwanger waren, hun verhaal. Afgelopen zomer mochten wij een foto van hun posten met de inmiddels geboren baby's. 

Peggy: 'Ik heb jullie artikel in Vriendin gelezen. Superleuk én nog leuker om nu een foto te zien met jullie wondertjes op de buik. Heel veel geluk en plezier samen. Drie dubbel pret, geweldig!'

Bedankt Vriendin lezeressen
In mei dit jaar riep Jeanne Vriendin lezeressen op om haar invalide zus een kaartje te sturen. Haar zus Nel werd dit jaar 80 en kan door een ongeluk niet veel meer. We plaatsten haar oproep op Vriendin.nl en Facebook. Nel kreeg 10 kaarten en was hierdoor in tranen van geluk. Jeanne schreef ons: 'Allemaal hartelijk bedankt namens Nel en ik'.
 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie