×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De metamorfose van Pers Piet

De metamorfose van Pers Piet
11.11.2016 -

Ook online vieren we deze week ons 999e nummer. Vandaag blikken we terug op leuke en bijzondere momenten op Vriendin.nl. Wat ons bijvoorbeeld opvalt? We hoeven jullie maar om een foto van jullie huisdier te vragen en de foto's stromen binnen! Dat moest natuurlijk een keer beloond worden... Daarom gaven we juli dit jaar een fotoshoot weg. Piet won de prijs en vandaag mogen we het resultaat van de shoot delen!


De onderstaande oproep plaatsten we in juli op onze Facebookpagina en op Vriendin.nl. Van dierenfotograaf Marlinda (www.marlindafotografie.nl) mochten we een gave fotoshoot weggeven. We kregen ontzettend veel lieve en leuke inzendingen. 

Och, en toen zagen we Piet. Hij had zijn snoet in een bakje chocolademousse gestoken en wij vonden dat Piet wel een fotoshoot met schone snoet kon gebruiken. Baasje Astrid was natuurlijk superblij dat Piet mooi op de foto werd gezet. Zij deelde de foto's die Marlinda voor haar maakte met ons. Staat Piet er niet beeldig op? Ook schreef zij een leuke blog over de dag.

 

Astrid over de leuke dag
“Donderdag 6 oktober was het dan eindelijk zover. Marlinda kwam langs met haar fotocamera (een hele professionele). We hadden om 14.00 uur afgesproken en ik heb Piet nog mooi geborsteld voordat de deurbel ging. Stipt op tijd, met de trein en de bus uit Amstelveen kwam Marlinda aan. Gelukkig bestaat er tegenwoordig Google Maps, zodat ze ons huis makkelijk kon vinden. Eerst moest Marlinda even kennis maken met onze Piet. Hij is geen gemakkelijke kater, maar hij mocht Marlinda wel en bleef rustig zitten.

Na wat oefenfoto’s kon het echte werk beginnen. Piet moest voor een muur zitten. Onze Bo, een gewone huis-tuin-keuken poes van 5 jaar, deed alles wat Marlinda verlangde. Maar het draaide in deze sessie niet om haar. Piet werd gelokt met wat poezensnoepjes en ik moet zeggen, tot mijn grote verbazing lukte het nog vrij redelijk om hem te laten poseren zoals Marlinda dat in haar hoofd had.

Na ruim een uur en heel veel geduld later, mocht Piet even uitrusten. Bo ging lekker de tuin in en ook van haar werden er mooie plaatjes geschoten. Bo is echt een modelletje, geen enkele moeite om haar mooi en lief op de foto te krijgen.

Daarna heb ik nog gezellig gekletst met Marlinda. Het is een lieve meid en ze heeft een prachtige baan voor zichzelf gecreëerd waar ze met passie over vertelt. Leuk om naar te luisteren. Piet had zichzelf ondertussen te rusten gelegd op de stoelen onder de eettafel. Echt met zo’n houding van, ik zie jou niet, jij vindt mij niet. Gelukkig ken ik al zijn verstopplekjes. Na wat afsluitende foto’s mocht Piet eindelijk gaan slapen in zijn eigen mandje.

Marlinda stopte al haar spulletjes weer in haar rugzak en ik bracht haar met de auto naar het station. Toch even wat prettiger dan de bus!  

Vorige week werd Piet alweer 10 jaar oud, voor een Pers is dat een beste leeftijd. Ik hoop dat we hem nog heel wat jaren om ons heen hebben.” 


Het lijkt erop dat Piet wel trek heeft in een hapje chocolademousseEn nog een foto van fotomodel Bo:


We willen Marlinda nogmaals bedanken voor deze mooie prijs. Wil je ook mooie foto's van jouw huisdier? Neem een kijkje op haar website: www.marlindafotografie.nl
Foto: www.marlindafotografie.nl

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lekker het weekend in: dit zijn de vrolijkste nummers ooit

28.07.2017 - Het is wetenschappelijk bewezen dat de volgende nummers de vrolijkste nummers ooit gemaakt zijn.

Top-10
Kunstenaar wil Helmond wereldberoemd maken met leuke actie

27.07.2017 - En als jij hem helpt, kun je een weekendje weg winnen!

Zien

1

Zo kaap jij dé perfecte watermeloen uit de supermarkt

24.07.2017 - Zie je steeds weer die overheerlijke watermeloenen in de supermarkt liggen en overweeg je er eentje mee te nemen? Lees dan deze tips.

Lees de tips
Wauw! Met deze tas ben je straatverkopers te slim af

24.07.2017 - Willen we hebben...

Zien

2

Vriendin Shopdag: save the date

24.07.2017 - Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag!

Meer info
5x jullie mooiste opblaasfiguren

24.07.2017 - Op Facebook vroegen we jullie om een foto met een flamingo, unicorn of ander opblaasfiguur. Deze vijf foto's winnen een Vriendin Zomerspecial!

Zien!
Leuke verzameltip: deze vrouw verzamelt koffiebekers van over de hele wereld

22.07.2017 - Iets origineels meenemen vanuit een ander land deze zomer? Deze Instagrammer drinkt aardig wat koffie in haar leven en neemt de mooiste koffiebekers mee voor haar verzameling. Welke vind jij het leukst?

Lees verder
Te leuk om mee te wachten: schoolspullen shoppen

22.07.2017 - De zomervakantie duurt nog wel even, maar de leukste schoolspulletjes liggen alweer in de winkels. Wij zetten een paar producten in de schijnwerpers ter inspiratie.

Shopping
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 103 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!