×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De metamorfose van Pers Piet

De metamorfose van Pers Piet
11.11.2016 -

Ook online vieren we deze week ons 999e nummer. Vandaag blikken we terug op leuke en bijzondere momenten op Vriendin.nl. Wat ons bijvoorbeeld opvalt? We hoeven jullie maar om een foto van jullie huisdier te vragen en de foto's stromen binnen! Dat moest natuurlijk een keer beloond worden... Daarom gaven we juli dit jaar een fotoshoot weg. Piet won de prijs en vandaag mogen we het resultaat van de shoot delen!


De onderstaande oproep plaatsten we in juli op onze Facebookpagina en op Vriendin.nl. Van dierenfotograaf Marlinda (www.marlindafotografie.nl) mochten we een gave fotoshoot weggeven. We kregen ontzettend veel lieve en leuke inzendingen. 

Och, en toen zagen we Piet. Hij had zijn snoet in een bakje chocolademousse gestoken en wij vonden dat Piet wel een fotoshoot met schone snoet kon gebruiken. Baasje Astrid was natuurlijk superblij dat Piet mooi op de foto werd gezet. Zij deelde de foto's die Marlinda voor haar maakte met ons. Staat Piet er niet beeldig op? Ook schreef zij een leuke blog over de dag.

 

Astrid over de leuke dag
“Donderdag 6 oktober was het dan eindelijk zover. Marlinda kwam langs met haar fotocamera (een hele professionele). We hadden om 14.00 uur afgesproken en ik heb Piet nog mooi geborsteld voordat de deurbel ging. Stipt op tijd, met de trein en de bus uit Amstelveen kwam Marlinda aan. Gelukkig bestaat er tegenwoordig Google Maps, zodat ze ons huis makkelijk kon vinden. Eerst moest Marlinda even kennis maken met onze Piet. Hij is geen gemakkelijke kater, maar hij mocht Marlinda wel en bleef rustig zitten.

Na wat oefenfoto’s kon het echte werk beginnen. Piet moest voor een muur zitten. Onze Bo, een gewone huis-tuin-keuken poes van 5 jaar, deed alles wat Marlinda verlangde. Maar het draaide in deze sessie niet om haar. Piet werd gelokt met wat poezensnoepjes en ik moet zeggen, tot mijn grote verbazing lukte het nog vrij redelijk om hem te laten poseren zoals Marlinda dat in haar hoofd had.

Na ruim een uur en heel veel geduld later, mocht Piet even uitrusten. Bo ging lekker de tuin in en ook van haar werden er mooie plaatjes geschoten. Bo is echt een modelletje, geen enkele moeite om haar mooi en lief op de foto te krijgen.

Daarna heb ik nog gezellig gekletst met Marlinda. Het is een lieve meid en ze heeft een prachtige baan voor zichzelf gecreëerd waar ze met passie over vertelt. Leuk om naar te luisteren. Piet had zichzelf ondertussen te rusten gelegd op de stoelen onder de eettafel. Echt met zo’n houding van, ik zie jou niet, jij vindt mij niet. Gelukkig ken ik al zijn verstopplekjes. Na wat afsluitende foto’s mocht Piet eindelijk gaan slapen in zijn eigen mandje.

Marlinda stopte al haar spulletjes weer in haar rugzak en ik bracht haar met de auto naar het station. Toch even wat prettiger dan de bus!  

Vorige week werd Piet alweer 10 jaar oud, voor een Pers is dat een beste leeftijd. Ik hoop dat we hem nog heel wat jaren om ons heen hebben.” 


Het lijkt erop dat Piet wel trek heeft in een hapje chocolademousseEn nog een foto van fotomodel Bo:


We willen Marlinda nogmaals bedanken voor deze mooie prijs. Wil je ook mooie foto's van jouw huisdier? Neem een kijkje op haar website: www.marlindafotografie.nl
Foto: www.marlindafotografie.nl

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |