×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De leukste films om samen te kijken

De leukste films om samen te kijken
23.10.2016 -

Wat is er leuker dan samen met je kids, man of beste vriendin op de bank te kruipen en een leuke film te kijken. Niks toch? Wij verzamelden de leukste films per genre. Kijk je mee?


Lachen met kids

Tarzan. Met een Disney films zit je altijd goed. Tarzan is een weeskind en groeit op in de Jungle. Hij leert overleven door de apen en beleeft de gekste avonturen.

Shrek. Dit groene monster beleeft heel wat avonturen samen met zijn vrienden Ezel en de Gelaarsde Kat. In de eerste film proberen ze prinses Fiona te redden uit het kasteel, maar of dat gaat lukken…. Het kasteel wordt namelijk bewaakt door een vuurspugende draak. 

Up. Animatie film waarin de oude Carl op avontuur gaat met de 8-jarige padvinder Russel. Samen laten ze hun dromen uitkomen.Griezelen met je man

The Lovely Bones. 
Dramafilm waarin Susie Salmon wordt vermoord door George Harvey. Via de tussenwereld zit Susie hoe haar familie en vrienden met haar dood omgaan.

Ocolus. Een nieuw huis betekent nieuwe meubels. Wanneer vader een nieuwe spiegel koopt voor in de nieuwe woning, blijkt de spiegel wel hele bijzondere krachten te bezitten...
 

Perfecte films voor een vriendinnenavondje

Confessions of a shopaholic. Kijk samen jaloers naar een vrouw die een walk in closet heeft en de perfecte kleren draagt. In Confessions of a shopaholic weet Rebecca niet zo goed hoe ze om moet gaan met haar creditcard. Langs een etalage lopen zonder iets te kopen? Dat is voor Rebecca onmogelijk.

Bridget Jones. De knullige Bridget Jones kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Kijk de oude films eens terug en zwijmel weg bij Mr. Darcy.

Alles is liefde. Wie kent de film niet? Liefde is net als Sinterklaas, je moet erin geloven. Zou het lukken om voor pakjesavond nog de liefde te vinden? 

Bron: iStock, YouTube

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |