×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De leukste films om samen te kijken

De leukste films om samen te kijken
23.10.2016 -

Wat is er leuker dan samen met je kids, man of beste vriendin op de bank te kruipen en een leuke film te kijken. Niks toch? Wij verzamelden de leukste films per genre. Kijk je mee?


Lachen met kids

Tarzan. Met een Disney films zit je altijd goed. Tarzan is een weeskind en groeit op in de Jungle. Hij leert overleven door de apen en beleeft de gekste avonturen.

Shrek. Dit groene monster beleeft heel wat avonturen samen met zijn vrienden Ezel en de Gelaarsde Kat. In de eerste film proberen ze prinses Fiona te redden uit het kasteel, maar of dat gaat lukken…. Het kasteel wordt namelijk bewaakt door een vuurspugende draak. 

Up. Animatie film waarin de oude Carl op avontuur gaat met de 8-jarige padvinder Russel. Samen laten ze hun dromen uitkomen.Griezelen met je man

The Lovely Bones. 
Dramafilm waarin Susie Salmon wordt vermoord door George Harvey. Via de tussenwereld zit Susie hoe haar familie en vrienden met haar dood omgaan.

Ocolus. Een nieuw huis betekent nieuwe meubels. Wanneer vader een nieuwe spiegel koopt voor in de nieuwe woning, blijkt de spiegel wel hele bijzondere krachten te bezitten...
 

Perfecte films voor een vriendinnenavondje

Confessions of a shopaholic. Kijk samen jaloers naar een vrouw die een walk in closet heeft en de perfecte kleren draagt. In Confessions of a shopaholic weet Rebecca niet zo goed hoe ze om moet gaan met haar creditcard. Langs een etalage lopen zonder iets te kopen? Dat is voor Rebecca onmogelijk.

Bridget Jones. De knullige Bridget Jones kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Kijk de oude films eens terug en zwijmel weg bij Mr. Darcy.

Alles is liefde. Wie kent de film niet? Liefde is net als Sinterklaas, je moet erin geloven. Zou het lukken om voor pakjesavond nog de liefde te vinden? 

Bron: iStock, YouTube

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |