×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Positief: man in Londen maakt vrolijke posters voor sombere forenzen

Positief: man in Londen maakt vrolijke posters voor sombere forenzen
20.10.2016 -

Het kan best vermoeiend zijn om elke dag met het openbaar vervoer naar werk en terug te reizen. Ontwerper Andy Leek stond hierbij stil, toen hij zijn treurige medereizigers in het drukke Londen zag.


Andy had psychische klachten doordat hij te hard werkte en veel moest reizen voor zijn werk. Aan Mashable vertelde hij dat hem dit opbrak. Omdat Andy zag dat hij in het openbaar vervoer niet de enige was die somber keek, besloot hij dat het tijd was voor een mooi project.   

Meer dan 400 briefjes
Het begon met kleine briefjes die Andy in de trein en metro achterliet. Hij plakte fijne briefjes in krant Metro en liet deze achter voor andere reizigers. Hij deed flink zijn best en liet ruim 400 briefjes achter om vreemden op te vrolijken.

Posters met mooie boodschappen
Andy liet het hier niet bij, maar hangt nu in de nacht stiekem posters op met positieve boodschappen. Stiekem? Ja stiekem, want in Londen mag je geen posters ophangen. De eventuele boete die Andy hiervoor kan krijgen, neemt hij voor lief. Zijn kunstwerkjes hangt hij op elektriciteitskastjes en telefooncellen. Zo kunnen forenzen de posters goed zien.

Vertel het voort
De posters worden inderdaad door voorbijgangers gespot. Zij maken er ook foto’s van en plaatsen deze op Instagram. Hieronder kun je een paar voorbeelden bekijken van Andy’s werk. Andy volgen op Instagram? Klik hier.  

Je kijkt nu niet op je telefoon, goed gedaan


Doe je ogen dicht en doe alsof je Gary Lineker bent


Pinguïns laten windjes om sneller te kunnen zwemmen 


Vind een positieve verslaving 

Bron: Mashable & Metronieuws

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |