×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Positief: man in Londen maakt vrolijke posters voor sombere forenzen

Positief: man in Londen maakt vrolijke posters voor sombere forenzen
20.10.2016 -

Het kan best vermoeiend zijn om elke dag met het openbaar vervoer naar werk en terug te reizen. Ontwerper Andy Leek stond hierbij stil, toen hij zijn treurige medereizigers in het drukke Londen zag.


Andy had psychische klachten doordat hij te hard werkte en veel moest reizen voor zijn werk. Aan Mashable vertelde hij dat hem dit opbrak. Omdat Andy zag dat hij in het openbaar vervoer niet de enige was die somber keek, besloot hij dat het tijd was voor een mooi project.   

Meer dan 400 briefjes
Het begon met kleine briefjes die Andy in de trein en metro achterliet. Hij plakte fijne briefjes in krant Metro en liet deze achter voor andere reizigers. Hij deed flink zijn best en liet ruim 400 briefjes achter om vreemden op te vrolijken.

Posters met mooie boodschappen
Andy liet het hier niet bij, maar hangt nu in de nacht stiekem posters op met positieve boodschappen. Stiekem? Ja stiekem, want in Londen mag je geen posters ophangen. De eventuele boete die Andy hiervoor kan krijgen, neemt hij voor lief. Zijn kunstwerkjes hangt hij op elektriciteitskastjes en telefooncellen. Zo kunnen forenzen de posters goed zien.

Vertel het voort
De posters worden inderdaad door voorbijgangers gespot. Zij maken er ook foto’s van en plaatsen deze op Instagram. Hieronder kun je een paar voorbeelden bekijken van Andy’s werk. Andy volgen op Instagram? Klik hier.  

Je kijkt nu niet op je telefoon, goed gedaan


Doe je ogen dicht en doe alsof je Gary Lineker bent


Pinguïns laten windjes om sneller te kunnen zwemmen 


Vind een positieve verslaving 

Bron: Mashable & Metronieuws

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |