×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin lezeressen vertellen: waarom mijn zus/broer geweldig is

Vriendin lezeressen vertellen: waarom mijn zus/broer geweldig is
30.09.2016 -

Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om je lieve broer(s) en zus(sen) in het zonnetje te zetten en te vertellen hoe blij je met ze bent. Onze lezeressen vertellen waarom hun broer(s) of zus(sen) geweldig zijn.


Astrid: ''Ik hou heel veel van mijn zus. Ze staat altijd voor mij klaar ook al woont ze aan de andere kant van de wereld. Onze WhatsApp gesprekken zijn onbetaalbaar en we delen via tekstberichtjes lief en leed op afstand. Ook al woont ze in Aruba, ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan.''

Sun Shine: ''Ik had maar 1 zus en ze is helaas in 2003 overleden aan kanker. Ze heeft maar 32 jaar mogen worden, maar ik koester haar voor altijd in mijn hart.''

Jessica: ''De band tussen mijn zusje - Rianne - en ik was niet altijd even goed. Ik wil daarvoor nog mijn excuses aanbieden. Ik ben ontzettend blij dat we weer closer zijn en wil je bedanken voor al je steun die je mij hebt gegeven. Ik hou van jou en ben blij met jou als mij zusje.''

Wendy: ''Mijn zus Ilse is gewoon de allerliefste en beste zus die ik mij kan wensen. We hebben samen heel veel mooie herinneringen aan een prachtige reis door Australië en Nieuw-Zeeland.''

 

We willen alle lezeressen bedanken voor het insturen van hun mooie broer en zus verhalen.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |