×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uittip: Nederlands filmfestival

Uittip: Nederlands filmfestival
23.09.2016 -

Ook dit jaar vindt het Nederlands Film Festival in Utrecht weer plaats. Gedurende 21 t/m 30 september staan bekende, onbekende en jonge filmmakers centraal. Honderden films worden in verschillende bioscopen in Utrecht getoond. Vriendin zet vijf aanraders voor je op een rijtje.


1. Meester Spion
Spannende maar ook komische film voor het hele gezin. Tims ouders starten een hotel in de buurt van de zee, waardoor de hele familie gaat verhuizen. Tim heeft hier moeite mee, totdat hij per ongeluk een kelder onder het hotel ontdekt waar hij wel hele vreemde dingen aantreft...

Tijd: 14:00 – 15:35
Waar: Wolff City Bioscoop in Utrecht
Wanneer: zaterdag 24 september
Prijs:  € 12,50 (volwassenen) en € 7 (kinderen t/m 12 jaar)
Meer info: filmfestival.nl


2. Op de dijk
Dramafilm van regisseur Mirjam de With. De Nederlandse visser Johan die in Noorwegen werkt, keert halsoverkop terug naar zijn geboortedorp Volendam. Hier is namelijk iets vreselijks gebeurd. Hij ontmoet daar zijn oude vriend die vijftien jaar geleden bij de nieuwjaarsbrand was. 'Op de dijk' is een dramafilm over schuldgevoelens en vriendschap.

Tijd: 13:00
Waar: Wolff City Bioscoop in Utrecht
Wanneer: zaterdag 24 september 
Prijs: € 9,50 
Meer info: filmfestival.nl

3. Ja ik wil!
Romantische komedie geregiseerd door Kees van Nieuwkerk. Roos wil dolgraag trouwen, maar wordt aan de kant gezet door de liefde van haar leven. De ene na de andere vriend van Roos stapt in het huwelijksbootje. Dit doet haar zeer. Zal ze zelf ooit nog het ja-woord mogen zeggen…

Tijd: 18:45 en 19:00
Waar: Cinemec en Rembrandt Pathé in Utrecht
Wanneer: zaterdag 24 september
Prijs: € 9,50
Meer info: filmfestival.nl

 

4. Onderbeds
Korte drama over het meisje Noa dat bevriend is met de monsters onder haar bed. De monsters komen het 9-jarige meisje iedere avond ophalen om ’s nachts op avontuur te gaan. Een leuke en spannende film om met de kids heen te gaan.

Tijd: 13:30
Waar: Wolff City Bioscoop in Utrecht
Wanneer: zondag 25 september
Prijs: € 9,50
Meer info: filmfestival.nl

5. Vleesverlangen
Lange documentaire waarin Marijn Frank (bekend van Keuringsdienst van Waarde) stage loopt bij een koeienslachterij om van haar vleesverslaving af te komen.

Tijd: 12:30
Waar: Louis Hardlooper Complex in Utrecht
Wanneer: zondag 25 september
Prijs: € 9,50 
Meer info: filmfestival.nl

Bron: Nederlands Film Festival
Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |