×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Handig: taggen kan nu ook in groepsgesprekken van WhatsApp

Handig: taggen kan nu ook in groepsgesprekken van WhatsApp
21.09.2016 -

En wij weten hoe!


Lekker irritant 
Ken je dat? Je krijgt allerlei berichtjes in een groepsgesprek die helemaal niet aan jou gericht zijn. Ondertussen krijg je wél tien keer een melding. Of je bent druk aan het chatten met een vriendin en na een uur zegt iemand anders uit de groep: '50 berichtjes?? Heb ik iets gemist?' Oeps, sorry! 

Taggen maar! 
Gelukkig kun je daarom het groepsgesprek lekker op 'stil' zetten. Probleem: je kunt een berichtje missen die aan jou gericht is, of iemand kan jouw berichtjes over het hoofd zien. Daarom kun je nu iemand in een berichtje 'taggen'. Net als op Facebook eigenlijk. Door deze tag krijgt deze persoon wél een melding. 

Zo doet je dat
Typ een apenstaartje in het tekstveld en wacht tot je een contact kunt selecteren. Ook kun je een volledige naam na het apenstaartje typen, dus: @Naam. Makkelijk toch? Je moet wel de laatste update van WhatsApp installeren.  

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie