×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uit-tip: Ecco Leather creatieve ruimte in Amsterdam

Uit-tip: Ecco Leater creatieve ruimte in Amsterdam
16.09.2016 -

Afgelopen woensdag vertrok online redacteur Franca richting de Gerard Doustraat in Amsterdam. Daar was namelijk het persevent van de Ecco Leather. Een interessante ochtend waar veel informatie werd gedeeld over de verschillende soorten leer van het merk. Na de presentatie mochten we zelf aan de slag met leer. Het resultaat: een prachtig tasje.


In de Ecco Leather creatieve ruimte kun je de verschillende leersoorten van het merk zien en voelen. Daarnaast kun je zien hoe van een beginproduct (leer) een eindproduct (bijvoorbeeld een tas) wordt gemaakt. Erg interessant!

Naast Ecco Leather kun je ook kennis maken met de nieuwe ‘Ecco Shape’ schoenenlijn. Deze lijn is bijzondere combinatie van stijl en comfort. De hak van schoenen uit de lijn lijkt namelijk hoger dan die in werkelijkheid is. Door en nieuwe technologie is hak lager geplaatst, waardoor het lijkt alsof je op hoge hakken loopt.

Ook een kijkje nemen in de creatieve ruimte van Ecco Leather? Dat kan! Vrijdag van 9:00 – 11:00 en zaterdag van 11:00 – 15:00 is de ruimte geopend voor publiek. Ook kun je de nieuwe schoenencollectie Ecco Shape bewonderen. Foto: Franca Grimbergen

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie