×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uit-tip: Ecco Leather creatieve ruimte in Amsterdam

Uit-tip: Ecco Leater creatieve ruimte in Amsterdam
16.09.2016 -

Afgelopen woensdag vertrok online redacteur Franca richting de Gerard Doustraat in Amsterdam. Daar was namelijk het persevent van de Ecco Leather. Een interessante ochtend waar veel informatie werd gedeeld over de verschillende soorten leer van het merk. Na de presentatie mochten we zelf aan de slag met leer. Het resultaat: een prachtig tasje.


In de Ecco Leather creatieve ruimte kun je de verschillende leersoorten van het merk zien en voelen. Daarnaast kun je zien hoe van een beginproduct (leer) een eindproduct (bijvoorbeeld een tas) wordt gemaakt. Erg interessant!

Naast Ecco Leather kun je ook kennis maken met de nieuwe ‘Ecco Shape’ schoenenlijn. Deze lijn is bijzondere combinatie van stijl en comfort. De hak van schoenen uit de lijn lijkt namelijk hoger dan die in werkelijkheid is. Door en nieuwe technologie is hak lager geplaatst, waardoor het lijkt alsof je op hoge hakken loopt.

Ook een kijkje nemen in de creatieve ruimte van Ecco Leather? Dat kan! Vrijdag van 9:00 – 11:00 en zaterdag van 11:00 – 15:00 is de ruimte geopend voor publiek. Ook kun je de nieuwe schoenencollectie Ecco Shape bewonderen. Foto: Franca Grimbergen

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |