×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zo zoet: politieagent redt leven van meisje en krijgt high tea als dank

Zo zoet: politieagent redt leven van meisje en krijgt high tea als dank
18.08.2016 -

Texas - In juli 2015 kreeg politieagent Ray een oproep over een kind in nood. Bexley, een meisje van toen 22 maanden oud, had een muntje ingeslikt en kreeg geen lucht meer. Ray redde vervolgens haar leven. Een jaar later heeft zij hem uitgenodigd voor een high tea als dank.


Omdat het muntje de luchtwegen van het meisje blokkeerde, probeerde Ray haar te redden. Daar slaagde hij in. Bexley begon weer te ademen. Daarover zei Ray: 'Het geluid van haar ademhaling was het mooiste geluid dat ik ooit gehoord had.' 

De moeder van Bexley denkt nog iedere dag aan de heldendaad van Ray: 'Ik heb er nog steeds geen woorden voor.' Ray werd beloond met een award voor het redden van een leven en kreeg deze gezellige high tea. Schattig toch? 

Bron: Kidnessblog.com
Foto: Chelle Cates Photography

Plaats een reactie

1Reacties