×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

'Het strand was te zanderig' en 16 andere bizarre vakantieklachten

'Het strand was te zanderig' en 16 andere bizarre vakantieklachten
03.08.2016 -

Iedereen zal het herkennen, je vakantie moet perfect zijn. Je hebt namelijk uren gezocht om dé place to be te vinden, er lang naar uitgekeken, al je vakantiegeld er aan uitgegeven. Neckermann reizen, één van de grootste vakantieaanbieders van Nederland stelt alles in het werk om haar klanten op hun vakantie de tijd van hun leven te geven. Maar liefst 93% van haar klanten is dan ook (zeer) tevreden over hun geboekte vakantie.. Toch zijn er klachten waar zelfs Neckermann geen invloed op kan uitoefenen.


Siësta, wat een aanstellers zeg
‘Wat zijn ze lui, de winkeliers in Puerto Vallarta die in de namiddag sluiten. Ik moet vaak dingen kopen tijdens de siësta. Die zou echt moeten worden afgeschaft.’

Pikant eten in India, bah
‘Tijdens mijn vakantie in Goa in India, was ik onthutst toen bleek dat haast elk restaurant curryschotels serveerde. Ik hou niet van pikant eten.’

Een badpak, dat hoeven we toch zeker niet zelf mee te nemen?
‘We boekten een excursie naar een waterpark maar niemand zei ons dat we onze eigen badpakken en handdoeken moesten meebrengen. We gingen er van uit dat die bij de prijs waren inbegrepen.’

Zucht, al dat zand op het strand
‘Het strand was te zanderig. We moesten alles opruimen toen we in onze kamer terugkwamen.’

Belachelijk, het strand was niet zoals op de foto
‘Het zand was niet zoals het zand in de brochure. Jullie brochure toont wit zand, maar het was eerder aan de gele kant.’

Ja, ja, maak dat de kat wijs
‘Ze zouden topless zonnebaden moeten verbieden op het strand. Mijn man, die gewoon wilde relaxen, vond het een vervelende afleiding.’

Onbegrijpelijk, er zaten gewoon vissen in het water
‘Niemand had ons gewaarschuwd dat er vissen in het water zouden zitten. De kinderen waren bang.’

We konden nog geen ei snijden in de ‘volledig’ uitgeruste keuken
‘Hoewel er volgens de brochure een volledig uitgeruste keuken was, vonden we nergens een eiersnijder.’

Oneerlijk
‘Ik vergeleek onze suite met één slaapkamer met die van vrienden met drie slaapkamers. De onze was aanzienlijk kleiner.’

Irritant hoor, zoveel buitenlanders op vakantie
‘Er waren daar te veel Spaanse mensen. De receptionist sprak Spaans, het eten was Spaans. Niemand had ons verteld dat er daar zoveel buitenlanders zouden zijn.’

Krankzinnig, geen airco buiten
‘We moesten buiten wachten op de boot en daar was geen airconditioning.’

Ik ben zwanger en dat is jullie schuld
‘Mijn verloofde en ik vroegen aparte bedden toen we boekten. Maar we kregen een kamer met een kingsize bed. We achten jullie nu verantwoordelijk en eisen een tegemoetkoming voor het feit dat ik zwanger werd. Dit zou niet gebeurd zijn mochten jullie ons de kamer gegeven hebben die we hadden geboekt.’

Hier blijft het niet bij
Na wat speuren op internet, vonden we nog meer opvallende klachten. Zo werd er bijvoorbeeld geklaagd over kamelen die in de folder twee bulten hadden en in het echt maar één. In Andorra werd een Nederlandse man in een groot warenhuis enorm kwaad. Waarom? De kassamedewerker praatte geen Nederlanders. Belachelijk.

En nog meer
Een gastvrouw kreeg te horen dat het vakantiehuis verkeerd gebouwd was, ‘want ik krijg ’s morgens om zes uur de zon in mijn gezicht terwijl ik op bed lig, hoogst irritant’. Heel vreemd ook: Nederlandse reizigers deden er negen uur over om van Jamaica naar Engeland te vliegen, terwijl de vlucht van de Amerikanen maar drie uur duurde. Andere vakantiegangers stonden raar op te kijken toen ze er pas later achter kwamen dat de Ray-Ban zonnebril die ze voor € 5 hadden gekocht nep was. Ja, echt waar.

Vind bij Neckermann Reizen jouw ideale vakantie.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
Deze is voor de mannen: zo vind je een perfect cadeautje

04.08.2017 - Mannen opgelet! Kost het altijd veel moeite om een cadeautje voor je vrouw of vriendin te vinden? Wij hebben een slimme truc gevonden.

Lees meer
Op deze Facebookpagina vind je de leukste uitspraken van kinderen

03.08.2017 - Ze zijn gênant, grappig en soms heel slim: de uitspraken van kinderen. De volgende Facebookpagina verzamelt leuke uitspraken.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!