×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

'Het strand was te zanderig' en 16 andere bizarre vakantieklachten

'Het strand was te zanderig' en 16 andere bizarre vakantieklachten
03.08.2016 -

Iedereen zal het herkennen, je vakantie moet perfect zijn. Je hebt namelijk uren gezocht om dé place to be te vinden, er lang naar uitgekeken, al je vakantiegeld er aan uitgegeven. Neckermann reizen, één van de grootste vakantieaanbieders van Nederland stelt alles in het werk om haar klanten op hun vakantie de tijd van hun leven te geven. Maar liefst 93% van haar klanten is dan ook (zeer) tevreden over hun geboekte vakantie.. Toch zijn er klachten waar zelfs Neckermann geen invloed op kan uitoefenen.


Siësta, wat een aanstellers zeg
‘Wat zijn ze lui, de winkeliers in Puerto Vallarta die in de namiddag sluiten. Ik moet vaak dingen kopen tijdens de siësta. Die zou echt moeten worden afgeschaft.’

Pikant eten in India, bah
‘Tijdens mijn vakantie in Goa in India, was ik onthutst toen bleek dat haast elk restaurant curryschotels serveerde. Ik hou niet van pikant eten.’

Een badpak, dat hoeven we toch zeker niet zelf mee te nemen?
‘We boekten een excursie naar een waterpark maar niemand zei ons dat we onze eigen badpakken en handdoeken moesten meebrengen. We gingen er van uit dat die bij de prijs waren inbegrepen.’

Zucht, al dat zand op het strand
‘Het strand was te zanderig. We moesten alles opruimen toen we in onze kamer terugkwamen.’

Belachelijk, het strand was niet zoals op de foto
‘Het zand was niet zoals het zand in de brochure. Jullie brochure toont wit zand, maar het was eerder aan de gele kant.’

Ja, ja, maak dat de kat wijs
‘Ze zouden topless zonnebaden moeten verbieden op het strand. Mijn man, die gewoon wilde relaxen, vond het een vervelende afleiding.’

Onbegrijpelijk, er zaten gewoon vissen in het water
‘Niemand had ons gewaarschuwd dat er vissen in het water zouden zitten. De kinderen waren bang.’

We konden nog geen ei snijden in de ‘volledig’ uitgeruste keuken
‘Hoewel er volgens de brochure een volledig uitgeruste keuken was, vonden we nergens een eiersnijder.’

Oneerlijk
‘Ik vergeleek onze suite met één slaapkamer met die van vrienden met drie slaapkamers. De onze was aanzienlijk kleiner.’

Irritant hoor, zoveel buitenlanders op vakantie
‘Er waren daar te veel Spaanse mensen. De receptionist sprak Spaans, het eten was Spaans. Niemand had ons verteld dat er daar zoveel buitenlanders zouden zijn.’

Krankzinnig, geen airco buiten
‘We moesten buiten wachten op de boot en daar was geen airconditioning.’

Ik ben zwanger en dat is jullie schuld
‘Mijn verloofde en ik vroegen aparte bedden toen we boekten. Maar we kregen een kamer met een kingsize bed. We achten jullie nu verantwoordelijk en eisen een tegemoetkoming voor het feit dat ik zwanger werd. Dit zou niet gebeurd zijn mochten jullie ons de kamer gegeven hebben die we hadden geboekt.’

Hier blijft het niet bij
Na wat speuren op internet, vonden we nog meer opvallende klachten. Zo werd er bijvoorbeeld geklaagd over kamelen die in de folder twee bulten hadden en in het echt maar één. In Andorra werd een Nederlandse man in een groot warenhuis enorm kwaad. Waarom? De kassamedewerker praatte geen Nederlanders. Belachelijk.

En nog meer
Een gastvrouw kreeg te horen dat het vakantiehuis verkeerd gebouwd was, ‘want ik krijg ’s morgens om zes uur de zon in mijn gezicht terwijl ik op bed lig, hoogst irritant’. Heel vreemd ook: Nederlandse reizigers deden er negen uur over om van Jamaica naar Engeland te vliegen, terwijl de vlucht van de Amerikanen maar drie uur duurde. Andere vakantiegangers stonden raar op te kijken toen ze er pas later achter kwamen dat de Ray-Ban zonnebril die ze voor € 5 hadden gekocht nep was. Ja, echt waar.

Vind bij Neckermann Reizen jouw ideale vakantie.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |