×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Deze moeder gaf standaard poppen een natuurlijke look

Deze moeder gaf standaard poppen een natuurlijke look
20.07.2016 -

Een moeder uit Australië vond poppen die verkocht worden onrealistisch: te veel make-up. Daarom besloot ze met nagellakremover de gezichten van de poppen schoon te vegen en de poppen met verf een natuurlijke look te geven. Bekijk snel het resultaat.


Het merk Barbie kwam eerder dit jaar ook al in actie: de collectie van Barbie bestaat nu uit 4 lichaamstypen (waarvan dus 3 nieuwe), 7 huidskleuren, 22 oogkleuren, 24 haarlooks en nieuwe mode-items. “Wij geloven dat we de verantwoordelijkheid hebben jonge meisjes en ouders een bredere kijk op schoonheid te geven”, aldus Evelyn Mazzocco, Senior Vice President en Global General Manager Barbie®. Een mooie gedachte. 

Bekijk hieronder de vernieuwde poppen van de moeder. Wat vind jij ervan? 


Plaats een reactie

7Reacties