×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kampeerders schamen zich voor geluiden op openbaar toilet

Kampeerders schamen zich voor geluiden op openbaar toilet
18.07.2016 -

Jaarlijks gaan 3,3 miljoen Nederlanders kamperen. Wie kampeert, moet eraan geloven: de wc-rol onder de arm en op naar dat hokje met dunne wandjes. Edet deed een Camping Toiletonderzoek en ontdekte dat de meeste kampeerders zich schamen voor de geluidjes die zij maken op het toilet of de geur die achterblijft voor de volgende bezoeker.


De wandeling van tent naar toiletgebouw mét toiletrol in de hand, blijkt echter geen taboe meer. Wel 97% van de kampeerders gaf aan hier absoluut geen moeite mee te hebben. Niet alleen de rol wordt meegenomen, 23% van de kampeerders gaf aan ook vochtig toiletpapier mee te nemen.

Het zijn vooral de jongeren die een ongemakkelijk gevoel krijgen van een campingtoilet. Jongeren van 12 t/m 20 jaar schamen zich het meest.

Als je Edet op Facebook gaat volgen, kun je dit hilarische t-shirt met wc-rol print winnen. Zo heb je altijd een wc-rol onder je arm! Fijne vakantie. 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie