×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Leuke webshop: Caffeenam.nl

Haal Azië in huis
22.09.2011 -

Speciaal voor koffie en thee liefhebbers! Anne-Jitske is op het idee gekomen om Vietnamese koffie en thee te verkopen na twee maanden door Vietnam te hebben gereisd.


‘Ik ben niet alleen verliefd geworden op het land, maar ook op de Vietnamese koffie,’ vertelt Anne-Jitske. De koffie is in Nederland maar weinig verkrijgbaar, dus kwam ze op het idee om de koffie digitaal aan te bieden. Daarnaast staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Ze doneert aan twee lokale goede doelen in Vietnam en verkoopt in de webshop ook wat leuke Fair Trade hebbedingetjes als kookboekjes, sieraden, sleutelhangers en meer. Benieuwd naar de smaak van koffie en thee uit Vietnam? Kijk snel op  http://www.caffeenam.nl/ !

Plaats een reactie

Ben jij al eens in Azië geweest?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 22 sep '11 18:30

  Reactie: Nee, maar ben wel benieuwd naar de koffie/thee.
  Omdat ik een echte koffie leut ben zou ik die koffie wel eens willen proberen, maar ik zou er niet helemaal voor naar Vietnam gaan hoor haaahaha..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lovesummer31 do 22 sep '11 19:05

  Reactie: Nee, maar ben wel benieuwd naar de koffie/thee.
  Ik wil naar Indonesië mijn vaderland!! Kom niet voor thee of koffie.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  alwayskitty vr 23 sep '11 12:19

  Reactie: Nee, maar ben wel benieuwd naar de koffie/thee.
  ik hou wel van een bakkie koffie en eenkopje thee ,ik zou het ook graag uit willen proberen ,maar zou ook graag naar indonesie willen want mij ouders zijn daar geboren en ik in nederland ik ben daar nog nooit geweest.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marja1978 za 24 sep '11 09:44

  Reactie: Nee, maar ben wel benieuwd naar de koffie/thee.
  Ik kan wel genieten van een heerlijk kopje koffie of thee! Lijkt me erg bijzonder om eens te proberen. Ik ga snel eens kijken hoe ik dat in huis kan halen via die site! :-)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  thailand1960 di 27 sep '11 02:26

  Reactie: Ja!
  Ik ben ook een echte koffieleut. Ik ben nog nooit in Vietnam geweest voor de koffie of thee maar wel kom ik elk jaar in Thailand. Maar daar laat ik de koffie maar staan is beter voor mijn maag
  Reageer!

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |