×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Grenzeloos gezond: healthtips uit het buitenland

Grenzeloos gezond: healthtips uit het buitenland
08.07.2016 -

In het buitenland valt veel te halen. De beste tips voor een goede gezondheid bijvoorbeeld. En die tips kun je deze zomer ook prima uitproberen in eigen land. In Vriendin 27 vind je deze week lekker veel tips en dus ook hier online!


Daaag vork en mes
Die stokjes waarmee ze in China eten, zijn zo gek nog niet... Ze zorgen er namelijk voor dat je langzamer eet, wat er uiteindelijk vaak voor zorgt dat je ook minder eet, zo ontdekten ze op de Academy of Nutrition and Dietetics in Amerika.

Wonderthee
Maté ziet er misschien niet zo aantrekkelijk uit, maar dit Argentijnse drankje is echt een gezondheidsbommetje. Maté is een kruidenthee, getrokken uit bladeren van de matéboom en heeft veel health benefits. Zo spoelt de thee je nieren schoon, bevordert het je concentratievermogen en zitten de bladeren vol antioxidanten, die schadelijke stoffen uit je cellen en weefsels verbannen. Maté is te koop bij de meeste biologische winkels.

Rollebollen
Je zult het misschien niet verwachten van het land van big, bigger, biggest, maar ook van de USA kunnen we wat leren. Amerika is namelijk het land waar het meest gesekst wordt en seks is gezond! Uit verschillende studies die werden gepubliceerd in The American Journal of Medicine is gebleken dat regelmatige seks positieve effecten heeft op lichaam én geest. Zo werkt seks stressverlagend, helpt het tegen een hoge bloeddruk, versterkt het je immuunsysteem, verbetert een potje vrijen de conditie van je hart en bloedvaten, verzacht het pijn, vermindert het bij mannen de kans op prostaatkanker, helpt het bij vrouwen tegen incontinentie, slaap je er beter door, krijg je er een mooiere huid en glanzend haar van en voel je je ook nog eens meer verbonden met je partner. Een hele lijst met redenen om die Amerikanen van de eerste plaats te stoten!

Een kopje a.u.b.
Ze deden het in Egypte in de oudheid al: cupping. En ze zweren nog steeds bij de geneeskrachtige werking ervan. Bij deze lichaamsbehandeling worden glazen ‘kopjes’ vacuüm aan je huid vastgezogen, waardoor je bloed beter gaat stromen en er ruimte ontstaat in je bindweefsel. Zo komen afvalstoffen vrij, kan vocht worden afgevoerd en worden verklevingen losgemaakt. Vaak wordt cupping toegepast in combinatie met een massage. Steeds meer Nederlandse behandelaars bieden cuppingtherapie aan.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |