×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hoe kies jij je vakantie?

Hoe kies jij je vakantie?
06.07.2016 -

Advertorial - Vakantie, de periode van het jaar om helemaal bij te komen en er even helemaal tussenuit te zijn. Maar welke factoren spelen mee bij het maken van deze keuze? Uit onderzoek van GfK blijkt dat mooi weer voor 51% van de deelnemers doorslaggevend is, 48% vindt mooie natuur het belangrijkst. Natuurlijk spelen ook actuele thema’s een belangrijke rol.


Heb je de keuze voor een land of regio gemaakt, dan volgt de accommodatie. De belangrijkste keuzefactoren hierbij zijn nog steeds, prijs, ligging en foto’s. Inmiddels gaat dat bijna onlosmakelijk samen met social travelling, waarbij de mening van anderen telt, en natuurlijk de aanwezigheid van WIFI. In contact blijven met elkaar en het thuisfront, zodat je al je fijne vakantiemomenten direct kunt delen.

Hippe familie vakanties, stay connected
Gelukkig zijn er steeds meer hotels waar al deze wensen samenkomen. In zo’n hotel vind je gelijkgestemden die allemaal precies dezelfde dingen belangrijk vinden op vakantie. Of je nu met je gezin reist of met je partner. Een hotelketen waar echt alles draait om connectivity zijn de SunConnect Resorts. Dit zijn hotels voor een hippe familievakantie, speciaal voor gezinnen en voor jonge en minder jonge gasten die belang hechten aan een hedendaags en innovatief vakantieprogramma.

Wat vind je er?
Ruime familiekamers met gratis WIFI. Maar je connectiviteit reikt nog veel verder: zelfs aan het zwembad of op het strand hou jij het thuisfront op de hoogte van al je belevenissen en jouw mooiste vakantiemomenten. Een SunConnect Scout staat 24/7 voor je klaar voor vragen en tips en de scout organiseert ook nog eens unieke en leuke activiteiten!


Via MySunConnect zie je precies welke activiteiten er te doen zijn, je vindt er alle hotelinformatie tot zelfs het menu van de dag. Kies voor actie en entertainment vakantieactiviteiten als Bootcamp, Photo Night Walk: lekker languit in je ligstoel je gedachten laten afdwalen mag natuurlijk ook ;). En voor de allerkleinsten is er een speciale kidsclub waar Lollo & Bernie samen met een deskundig team animators zorgen voor een onvergetelijke tijd. En je vindt deze hotels van de Canarische Eilanden tot Griekenland.

Blijf connected deze zomer! Vind hier jouw SunConnect hotel. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |