×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Leuk! Kijken naar buitelende bultruggen

Leuk! Kijken naar buitelende bultruggen
30.06.2016 -

In het Omniversum draait vanaf 5 juli de prachtige film Giant Wales. Op een gigantisch koepelscherm geniet je van een groep bultruggen


Deze speciale walvissen staan bekend om hun acrobatische sprongen, prachtige liedjes en indrukwekkende reizen. De moeders hebben een speciale band met hun jongen. Voor hen is de jaarlijkse migratie best een hectische reis.

Alle films in het Omniversum worden in het Nederlands gesproken en nemen je mee naar een wereld die je nog niet kent. Door het levensgrote scherm, dat de zaal rondgaat, word je meegetrokken in deze wereld. De ervaring is fantastisch. Dit zal ook het geval zijn wanneer jij in het leven stapt van deze walvissen.

Giant Whales draait van 5 t/m 27 juli elke dag. Kijk in onderstaand filmpje de trailer van deze prachtige film. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie