×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Leuk! Bezoek dit weekend het lepeltje lepeltje festival in Utrecht

Leuk! Bezoek dit weekend het lepeltje lepeltje festival in Utrecht
20.06.2016 -

Nog niks te doen dit weekend? Denk niet langer na en roep als je vrienden en familie bij elkaar. Het lepeltje lepeltje festival staat voor de deur!


Park Lepelenburg stelt zich dit weekend open voor allerlei activiteiten voor jong en oud. Daarnaast kun je genieten van de lekkerste gerechten. Én: de toegang is gratis!

Genoeg te doen dus! Voor de kinderen is er zaterdag en zondag een doorlopend programma. De kinderen kunnen genieten van verschillende workshops, ze kunnen kijken naar een optreden of genieten van kinderyoga. 

Maar ook ouders kunnen genieten van verschillende ontspannen momenten. Geniet met een speciaalbiertje of wijntje in je hand, van verschillende optredens. Of eet een lekker hapje. Je kunt van 12:00 tot 00:00 terecht in het park. 

Kijk voor meer informatie op de site van het festival. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie