×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De leukste plekken om online vriendinnen te vinden

De leukste plekken om online vriendinnen te vinden
19.06.2016 -

Een goede vriend of vriendin is ontzettend dierbaar. Maar soms verhuis je ergens anders naar toe en is het best moeilijk om nieuwe vrienden te maken. In Vriendin 22 lieten wij verschillende vriendinnen aan het woord. Dankzij een berichtje op Instagram, Twitter, Facebook of LinkedIn werden deze vrouwen beste vriendinnen. Maar er zijn nog genoeg andere plekken, waar jij op zoek kan naar een mooie vriendschap.


Vriendinnenonline
Priscilla zette vriendinnenonline op. Zelf verhuisde zij naar een andere stad, waar zij de spontane momenten met haar vriendinnen mistte. Ze vond het lastig. Je zit niet meer op school en je bent ook niet meer wekelijks in de kroeg te vinden. Maar hoe los je dit dan op? Op internet ging zij op zoek naar andere vrouwen, die net zoals zij, net waren verhuisd en op zoek waren naar gezelligheid.

Het aanbod op internet vond ze wat magertjes. Ze besloot zelf aan de gang te gaan. Priscilla: “Het is lastig om nieuwe contacten te maken als je verhuisd bent of als je relatie net over is. Maar je kunt ook op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen omdat je als enige van je vriendinnen zwanger bent of net iets harder bent gegroeid dan de rest.”

Voor Priscilla is Vriendinneonline dé site die we nodig hebben. Vrouwen kunnen op de site op zoek gaan naar vriendschappen, maar er zijn ook leuke artikelen en tips te lezen. Per week schrijven zich ongeveer 150 vrouwen in op Vriendinnenonline. De website van Priscilla heeft nu al duizenden vriendschapsconnecties gemaakt. Maar die connecties moeten natuurlijk uiteindelijk ook ontpoppen tot échte vriendschappen.

Vrouwen spreken met elkaar af voor een kopje koffie, een avondje naar een concert of voeren samen een gedeelde hobby uit. Priscilla: “Er ontstaan door Vriendinnenonline zelfs hele vriendinnenclubs. Bij Vriendinnenonline kun je in contact komen met vrouwen die openstaan voor vriendschappen om wat voor reden dan ook.”

Gevaarlijk?
Toch moet je met het maken van vriendschappen online ook altijd in je achterhoofd houden dat je degene met wie je praat nog niet kunt zien. “Je moet altijd opletten wanneer je online met mensen in contact komt. Probeer voor jezelf te achterhalen of degene waarmee je chat ook écht te persoon is die jij verwacht. Check voor je afspreekt altijd een Facebookprofiel, bel degene waar je mee praat of volg elkaar op andere sociale media. Spreek vervolgens af op neutraal terrein. Ga naar een café of een groot park. Daarnaast doen we er alles aan om te voorkomen dat mensen zich inschrijven met andere of kwade bedoelingen.” 

Naast Vriendinnenonline zijn er ook nog een aantal andere sites waar je vrienden of vriendinnen kunt vinden. De een heeft een ander karakter dan de ander. En wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Badoo
Al jarenlang is Badoo een manier om vrienden te maken. Badoo is zelfs internationaal bekend en dat is voor veel gebruikers ontzettend fijn. Een profiel op Badoo maak je gemakkelijk aan. En zal je mensen laten zien die dezelfde interesses hebben als dat jij hebt. Ook kun je zien wie er bij jou in de buurt woont.

MetJou
MetJou is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Naast vriendschap kun je op deze site ook op zoek naar een date of relatie. Alles kan. Je komt snel in contact met mensen die dezelfde interesses en eigenschappen hebben.  Houd je niet in. Volgens MetJou ben je het meest succesvol wanneer je je stoute schoenen aantrekt. Zie je iemand waar je mee wilt praten, stuur vooral een bericht!

WannabeFriends
Ontmoet vrouwen uit Nederland en België. Deze site is niet toegankelijk voor mannen, het gaat puur en alleen om vriendinnen maken. Wannabefriends zorgt dat jij een vriendin ontmoet waar je gezellig mee kunt shoppen, sporten of lekker kletsen. Naast het vinden van vriendinnen kun je op deze site ook terecht voor leuke koopjes. Én, de inschrijving is gratis.

Vriendin
Maar laten we natuurlijk ons eigen Vriendinnenplatform niet vergeten. Op Vriendin.nl kun je makkelijk een berichtje achterlaten. Het enige wat je hoeft in te vullen is de provincie waarin je woont, je woonplaats en leeftijd. Schrijf vervolgens een leuk berichtje over jezelf en wie weet is er iemand die naar precies hetzelfde op zoek is. 

Foto: iStock

Plaats een reactie

2Reacties

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |