×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

4 hacks met plastic zakjes

4 hacks met plastic zakjes
16.06.2016 -

Bijna onmisbaar in jouw keukenkastje: een rolletje boterhamzakjes. Naast het verpakken van gesmeerde boterhammen, kun je nog veel meer met plastic zakjes.


1. Bescherm je telefoon
Ben jij aankomende zomer absoluut op het strand te vinden? Bescherm dan je telefoon met behulp van een klein plastic zakje. Voor je het weet, spoelt die onverwachte megagolf over je strandtas of zit er opeens allemaal zand tussen die onmisbare thuisknop van je smartphone.

2. Tijd besparen met schilderen
Je bent aan het schilderen in huis, maar moet de volgende dag verder klodderen. Als je de kwast niet goed uitspoelt, wordt de verf hard en wordt het schoonkrijgen van de kwast alleen maar moeilijker. Wat véél makkelijker is: maak de kwast niet schoon, maar berg hem met verf en al op in een zakje. Om te voorkomen dat de verf uitdroogt, leg je het zakje in de koelkast.

3. Lekker kliederen
Ga lekker knutselen met je kind en maak met behulp van een afsluitbaar plastic zakje een mooi kunstwerk (tip: leuk om te maken voor Vaderdag). Zo werkt het: breng op een velletje papier een paar klodders verf aan en schuif deze in het plastic zakje. Sluit het zakje goed af. Aan jouw kind nu de eer om met zijn of haar vingertjes de verf over het papier te verspreiden. De vingers blijven schoon, en het kunstwerk wordt prachtig!

4. Limonade to go
De zomer komt hopelijk héél snel onze kant op. Als het wat warmer wordt, kun je deze lekkere drankjes maken voor onderweg. Maak je favoriete drankje en berg deze op in een plastic zakje met afsluitbare strip. Rietje erin en klaar! Onze favoriet: water met blaadjes munt en een schijfje citroen (lekker fris én supergezond).

Bron: Goodhousekeeping.com 

Foto: Onegoodthingbyjillee.com, Livelovediy.com,  candokiddo.com, Thetinpot.wordpress.com  

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    Iloon44 zo 19 jun '16 10:01

    Weet het niet zeker maar volgens mij heb je in NL helemaal geen sluitstrips op je boterhamzakjes.........niet dat ik weet iig...Weet dat ze ze in Amerika heel veel gebruiken, hier nog nooit gezien!
    Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
Video: achter de schermen bij de gasthoofdredacteuren

12.09.2017 - Onze 20 gasthoofdredacteuren werkten hard aan ons verjaardagsnummer. Daarom verdienen zij een plek op de cover van deze week. De leuke fotoshoot legde webredacteur Myra vast in een video.

Zien

3

Vriendin bestaat 20 jaar!

12.09.2017 - Omdat we jarig zijn, komt deze week ons bijzondere verjaardagsnummer uit. Hoofdredacteur Sandera vertelt hoe het nummer is ontstaan.

Lees meer
Moét je zien: voorproefje Fifty Shades Freed

11.09.2017 - Waar waren we gebleven? Oja, er komt een bruiloft! Dat de knappe Grey heel wat vijanden heeft, konden we in de vorige films al zien. In dit voorproefje is te zien dat de spanning daarom stijgt.

Zien
20x de best gelezen artikelen van Vriendin.nl

11.09.2017 - Iedere week vind je weer nieuwe verhalen, nieuwtjes en tips op Vriendin.nl. Welke artikelen waren in het afgelopen jaren het populairst? We blikken terug.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |