×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Two weeks notice

TV-tip: Two weeks notice
15.09.2011 -

Vanavond humor en romantiek om 20.30 uur op Net 5, met Sandra bullock en Hugh Grant in de hoofdrol!


De charmante Hugh Grant speelt George Wade, een schatrijke projectontwikkelaar. Lucy, milieuadvocate in New York, komt George tegen bij een project en komt uiteindelijk in dienst bij hem. George heeft haar advies over de meest onzinnige dingen nodig en wordt veels te afhankelijk van haar. Uiteraard ontstaan hiermee hilarische momenten. Lucy heeft er op een gegeven moment genoeg van en besluit haar baan op te zeggen. Wanneer ze beide verder gaan met hun leven, blijken ze elkaar toch wel erg te missen.

Kijk vanavond op Net 5 hoe het afloopt!

Plaats een reactie

Wat vind jij van afhankelijke mannen/vrouwen?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  brigitte68 zo 18 sep '11 13:21

  Reactie: Fijn gevoel om nodig te zijn.
  het is maar net,hoe je het woord afhankeijk ziet.Ieder mens ziet het als een ander woord. Ik wil in een relatie graag gezien worden en mijzelf kunnen zijn!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  agnes.vledder zo 18 sep '11 17:58

  Reactie: Fijn gevoel om nodig te zijn.
  zolang het niet benauwd is het niet erg als je merk dat je nodig ben...
  Reageer!