×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Geniaal! Deze machine vouwt je was

Geniaal! Deze machine vouwt je was
07.06.2016 -

Met een heel huishouden is het vouwen van ál die kleren weleens een regelrechte ramp. Naast dat je het zorgvuldig moet wassen, ben je nog eens uren bezig met het opvouwen en het organiseren van verschillende stapeltjes. Maar dit apparaat doet het helemaal voor jou, je hoeft niets te doen!


Maak kennis met de Foldimate: je was wordt netjes gevouwen, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Het apparaat is makkelijk te gebruiken. Je kinderen kunnen hun was ook neerleggen wanneer de Foldimate zijn werk gaat doen. Dit willen we toch allemaal!?

Kijk hieronder het filmpje van dit waanzinnige apparaat. Het apparaat is nog niet officieel in de verkoop, maar je kunt je wel alvast inschrijven voor de voorverkoop. 

 

Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie