×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Trend: Kerstballen breien

Kerstballen breien.
15.09.2011 -

Inspiratie nodig voor de versiering van de kerstboom dit jaar? Deze twee Noorse modeontwerpers zetten de trend voor deze kerst!


Arne & Carlos zijn dol op de traditionele Noorse patronen en bedachten dat het helemaal geen gek idee is de kerstboom ermee te versieren. In het boek ‘Kerstballen breien’ wordt haarfijn uitgelegd hoe je de leukste kerstballen kunt breien. Zowel beginnende als gevorderde brei(st)ers kunnen hun geluk op met dit boek vol nieuwe en inspirerende patronen. Volgens het stel is het erg moeilijk te stoppen als je eenmaal bent begonnen met breien. Gelukkig staan er 55 verschillende patronen uitgewerkt in het boek!

 

Kerstballen breien, Arne Nerjordet, Tirion Creatief, ISBN 90 4391 4215. Prijs: € 19,95. Verkrijgbaar via http://www.ako.nl/

Plaats een reactie

Wat ben jij van plan met versiering deze kerst?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 16 sep '11 23:03

  Reactie: Ik wil weer iets nieuws!
  Ik spaar de disneyballen van de c1000 van 2 jaar terug. Leuk voor mijn prachtige kleinkind
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 19 sep '11 13:09

  Reactie: Deze Noorse patronen zijn leuk.
  Echt super! Ik ben al begonnen met breien. Ik vond 'm via kerstballenbreien.nl, daar staan nog wat filmpjes enzo, 't is echt lekker suf! :-))
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie1943 ma 19 sep '11 20:50

  Reactie: Ik haal de versiering weer van zolder.
  waarom moeten we zoveel weg gooien,dat kan wel als het stuk is,dan kopen we weer wat nieuws,of soms een kleine aanvulling.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  loeki1 di 20 sep '11 12:17

  Reactie: Ik haal de versiering weer van zolder.
  Ik koop er vast wel weer iets nieuws bij, maar het meeste komt van zolder. Bovendien houd ik het altijd een beetje bescheiden, met 3 kids al rommelig genoeg in huis!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 22 sep '11 18:40

  Reactie: Ik haal de versiering weer van zolder.
  Ik kan niet echt goed breien en ik vind wat we hebben nog net zo leuk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Oopz ma 7 nov '11 12:40

  Reactie: Deze Noorse patronen zijn leuk.
  Helemaal geweldig! Sluit aan bij de do-it-yourself trend van nu. Handwerken is hip! En, rust in je hoofd. Tip: Combineer deze kerstballen met kerstsdecoraties die je al hebt!
  Reageer!