×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Waylon nieuwe coach bij de Voice of Holland

Waylon nieuwe coach bij de Voice of Holland
31.05.2016 -

Anouk zal dit jaar geen plaats nemen in de rode stoel van de Voice of Holland. Maar gisteren werd bekend gemaakt dat niemand minder dan Waylon haar stoel warm zal houden.


RTl Boulevard maakte dit gister bekend via een spannend filmpje, waarbij een ‘onbekende’ man de Voice of Holland studio’s binnensluipt, om zich op Anouk haar stoel te vestigen.

Toch wordt gezegd dat Waylon slechts één seizoen op de plek van Anouk zal zitten. Anouk red de opnames door haar zwangerschap net niet. Ze hoopt tijdens de opnames te bevallen van haar zesde kindje. Maar ze geeft aan dat ze na een jaar weer zal terug keren.

De Voice of Holland jury zal nu bestaan uit Ali B, Guus Meeuwis, Miss Montreal en Waylon. We zijn benieuwd! De Voice of Holland is dit najaar weer te zien op de buis. 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie