×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tips voor de mooiste make-up voor overdag

Tips voor de mooiste make-up voor overdag
27.05.2016 -

Zeker wanneer je druk, druk, druk bent, schiet jezelf opmaken er al snel bij in. Jammer! Want hoe fijn is het om óók als je aan het werk bent, op het schoolplein staat of even snel boodschappen doet er goed uit te zien?


Wanneer je make-up draagt, voel je je zelfverzekerd en vaak o zo prachtig. Je kunt de wereld aan, maar het schiet er toch af en toe net iets te vaak in om er net even wat meer aandacht aan te besteden. Nancy Etcoff, wetenschapper, psycholoog en Harvard docent, onderzocht de impact van make-up op ons dagelijks leven.

Etcoff geeft aan dat het al bij de eerste blik begint. Zonder dat we het doorhebben, zien we ‘mooie mensen’ al snel als sociaal, talentvol en vriendelijk. Het komt door de uitstraling en de attitude. Echter: iemand kan er wel zo mooi uitzien maar kan van binnen een karakter van niks hebben. Dit noemen we de Beauty Halo.

Wanneer je je make-up aanbrengt kun je alle kanten op gaan. Voor een avondje uit ga je voor iets meer make-up, maar overdag is een naturel look prachtig. En laat dit nou ook eens de favoriet van menig man zijn. Onderzoek uitgevoerd door Woertman en van Den Brink onderzocht wat mannen nu eigenlijk van vrouwen met make-up vinden.

Ruim 3500 mannen deelden hun mening. En daar kwam uit dat het merendeel van de mannen vrouwen het liefst ziet met een look die naturel overkomt. Dit hoeft niet te betekenen dat je geen make-up draagt. Maar de mannen kozen bijna allemaal voor een foto waarbij de vrouw licht opgemaakt was, de oneffenheden waren weggewerkt en de ogen iets zijn aangezet.

En laten wij deze tips nou net voor jullie hebben opgezocht. De mooiste make-up tips voor een sexy maar naturel ogende look. Het is een kleine moeite, maar je krijgt er een fantastisch mooi resultaat voor terug.

Bekijk de video hieronder, waarin het stap voor stap wordt uitgelegd.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
Deze is voor de mannen: zo vind je een perfect cadeautje

04.08.2017 - Mannen opgelet! Kost het altijd veel moeite om een cadeautje voor je vrouw of vriendin te vinden? Wij hebben een slimme truc gevonden.

Lees meer
Op deze Facebookpagina vind je de leukste uitspraken van kinderen

03.08.2017 - Ze zijn gênant, grappig en soms heel slim: de uitspraken van kinderen. De volgende Facebookpagina verzamelt leuke uitspraken.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!