×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tips voor de mooiste make-up voor overdag

Tips voor de mooiste make-up voor overdag
27.05.2016 -

Zeker wanneer je druk, druk, druk bent, schiet jezelf opmaken er al snel bij in. Jammer! Want hoe fijn is het om óók als je aan het werk bent, op het schoolplein staat of even snel boodschappen doet er goed uit te zien?


Wanneer je make-up draagt, voel je je zelfverzekerd en vaak o zo prachtig. Je kunt de wereld aan, maar het schiet er toch af en toe net iets te vaak in om er net even wat meer aandacht aan te besteden. Nancy Etcoff, wetenschapper, psycholoog en Harvard docent, onderzocht de impact van make-up op ons dagelijks leven.

Etcoff geeft aan dat het al bij de eerste blik begint. Zonder dat we het doorhebben, zien we ‘mooie mensen’ al snel als sociaal, talentvol en vriendelijk. Het komt door de uitstraling en de attitude. Echter: iemand kan er wel zo mooi uitzien maar kan van binnen een karakter van niks hebben. Dit noemen we de Beauty Halo.

Wanneer je je make-up aanbrengt kun je alle kanten op gaan. Voor een avondje uit ga je voor iets meer make-up, maar overdag is een naturel look prachtig. En laat dit nou ook eens de favoriet van menig man zijn. Onderzoek uitgevoerd door Woertman en van Den Brink onderzocht wat mannen nu eigenlijk van vrouwen met make-up vinden.

Ruim 3500 mannen deelden hun mening. En daar kwam uit dat het merendeel van de mannen vrouwen het liefst ziet met een look die naturel overkomt. Dit hoeft niet te betekenen dat je geen make-up draagt. Maar de mannen kozen bijna allemaal voor een foto waarbij de vrouw licht opgemaakt was, de oneffenheden waren weggewerkt en de ogen iets zijn aangezet.

En laten wij deze tips nou net voor jullie hebben opgezocht. De mooiste make-up tips voor een sexy maar naturel ogende look. Het is een kleine moeite, maar je krijgt er een fantastisch mooi resultaat voor terug.

Bekijk de video hieronder, waarin het stap voor stap wordt uitgelegd.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |