×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tips voor de mooiste make-up voor overdag

Tips voor de mooiste make-up voor overdag
27.05.2016 -

Zeker wanneer je druk, druk, druk bent, schiet jezelf opmaken er al snel bij in. Jammer! Want hoe fijn is het om óók als je aan het werk bent, op het schoolplein staat of even snel boodschappen doet er goed uit te zien?


Wanneer je make-up draagt, voel je je zelfverzekerd en vaak o zo prachtig. Je kunt de wereld aan, maar het schiet er toch af en toe net iets te vaak in om er net even wat meer aandacht aan te besteden. Nancy Etcoff, wetenschapper, psycholoog en Harvard docent, onderzocht de impact van make-up op ons dagelijks leven.

Etcoff geeft aan dat het al bij de eerste blik begint. Zonder dat we het doorhebben, zien we ‘mooie mensen’ al snel als sociaal, talentvol en vriendelijk. Het komt door de uitstraling en de attitude. Echter: iemand kan er wel zo mooi uitzien maar kan van binnen een karakter van niks hebben. Dit noemen we de Beauty Halo.

Wanneer je je make-up aanbrengt kun je alle kanten op gaan. Voor een avondje uit ga je voor iets meer make-up, maar overdag is een naturel look prachtig. En laat dit nou ook eens de favoriet van menig man zijn. Onderzoek uitgevoerd door Woertman en van Den Brink onderzocht wat mannen nu eigenlijk van vrouwen met make-up vinden.

Ruim 3500 mannen deelden hun mening. En daar kwam uit dat het merendeel van de mannen vrouwen het liefst ziet met een look die naturel overkomt. Dit hoeft niet te betekenen dat je geen make-up draagt. Maar de mannen kozen bijna allemaal voor een foto waarbij de vrouw licht opgemaakt was, de oneffenheden waren weggewerkt en de ogen iets zijn aangezet.

En laten wij deze tips nou net voor jullie hebben opgezocht. De mooiste make-up tips voor een sexy maar naturel ogende look. Het is een kleine moeite, maar je krijgt er een fantastisch mooi resultaat voor terug.

Bekijk de video hieronder, waarin het stap voor stap wordt uitgelegd.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |