×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tips voor de mooiste make-up voor overdag

Tips voor de mooiste make-up voor overdag
27.05.2016 -

Zeker wanneer je druk, druk, druk bent, schiet jezelf opmaken er al snel bij in. Jammer! Want hoe fijn is het om óók als je aan het werk bent, op het schoolplein staat of even snel boodschappen doet er goed uit te zien?


Wanneer je make-up draagt, voel je je zelfverzekerd en vaak o zo prachtig. Je kunt de wereld aan, maar het schiet er toch af en toe net iets te vaak in om er net even wat meer aandacht aan te besteden. Nancy Etcoff, wetenschapper, psycholoog en Harvard docent, onderzocht de impact van make-up op ons dagelijks leven.

Etcoff geeft aan dat het al bij de eerste blik begint. Zonder dat we het doorhebben, zien we ‘mooie mensen’ al snel als sociaal, talentvol en vriendelijk. Het komt door de uitstraling en de attitude. Echter: iemand kan er wel zo mooi uitzien maar kan van binnen een karakter van niks hebben. Dit noemen we de Beauty Halo.

Wanneer je je make-up aanbrengt kun je alle kanten op gaan. Voor een avondje uit ga je voor iets meer make-up, maar overdag is een naturel look prachtig. En laat dit nou ook eens de favoriet van menig man zijn. Onderzoek uitgevoerd door Woertman en van Den Brink onderzocht wat mannen nu eigenlijk van vrouwen met make-up vinden.

Ruim 3500 mannen deelden hun mening. En daar kwam uit dat het merendeel van de mannen vrouwen het liefst ziet met een look die naturel overkomt. Dit hoeft niet te betekenen dat je geen make-up draagt. Maar de mannen kozen bijna allemaal voor een foto waarbij de vrouw licht opgemaakt was, de oneffenheden waren weggewerkt en de ogen iets zijn aangezet.

En laten wij deze tips nou net voor jullie hebben opgezocht. De mooiste make-up tips voor een sexy maar naturel ogende look. Het is een kleine moeite, maar je krijgt er een fantastisch mooi resultaat voor terug.

Bekijk de video hieronder, waarin het stap voor stap wordt uitgelegd.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie