×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lief: meisje schrijft ongeduldig briefje aan moeder

Lief: meisje schrijft ongeduldig briefje aan moeder
18.05.2016 -

De kleine Lily doet er alles aan om te ontdekken welk cadeautje haar ouders voor haar hebben gekocht. Heb jij van je kind ook weleens een grappig briefje gehad?


Een verrassing geheim houden is lastig, maar een verrassing raden is nóg lastiger. De kleine Lily wil maar wat graag weten wat voor cadeautje ze krijgt en bedenkt een perfect plan om erachter te komen. Ze schrijft in prachtig handschrift een briefje aan haar moeder, maar doet alsof haar vader die geschreven heeft. “Lieve vrouw, wat heb je ook alweer als verrassing voor Lily gekocht? Ik ben het vergeten. Graag hier reageren. Liefs, Don”. Onderaan de brief krijgt haar moeder voldoende ruimte om een aantal cadeautjes op te schrijven. Slimme meid, die Lily! 

Bron: Metronieuws
Foto: Roveandsam (Instagram)

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie