×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ondertussen op de redactie... leerden we wat je beter voor je man verborgen moet houden

Ondertussen op de redactie... leerden we wat je beter voor je man verborgen moet houden
28.04.2016 -

Vriendin is elke week weer bijzonder om te maken. Eindredacteur Beatrijs las de Memo van deze week (4 dingen de je beter voor je man verborgen kunt houden) en herkende zichzelf er meteen in.


“Ook mijn man begrijpt mijn schoenentic niet. ‘Je hebt toch al zwarte?’ vraagt hij dan. Zucht. Gelukkig krijg ik bijval van mijn collega's: we blijken allemaal zo onze smoesjes en trucs te hebben om een preek van manlief te voorkomen. Dé smoes bij een deukje of krasje in de auto blijkt: ‘Ik kwam terug van boodschappen doen en toen zat ’ie er ineens!’ En favoriet op de redactie: niet zeggen dat je heus wel een fietsband kunt plakken. Scheelt gewoon een hoop werk.”

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie