×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De ware nog niet gevonden? Misschien is smaak wel het recept van de liefde

De ware nog niet gevonden? Misschien is smaak wel het recept van de liefde
26.04.2016 -

Uit een wereldwijd onderzoek van Knorr blijkt dat smaakvoorkeur veel belangrijker is dan we dachten. Maar liefst 78% van de ondervraagden gaf aan zich eerder aangetrokken te voelen tot iemand wanneer de smaakvoorkeur overeenkomt. Voor dit onderzoek werden 12.000 consumenten uit 12 landen ondervraagd.


Eén op de drie mensen gaf zelfs aan de relatie te beëindigen als de smaakvoorkeuren te veel verschillen. Greg Tucker, smaakexpert en psycholoog: “Dit onderzoek bewijst dat eten en smaak een veel groter onderdeel uitmaken van ons karakter dan we altijd hebben gedacht. In een partner zoeken we niet alleen een soulmate maar kiezen we intuïtief ook een eat-mate: iemand met dezelfde eet- en smaakvoorkeuren. Dit bevestigt dat wij deze intuïtieve beslissingen zowel met ons hart als met onze smaakpapillen maken”. Dus, ga je binnenkort daten? Vraag dan gerust naar de smaakvoorkeur van jouw date. 

Wil jij jouw smaakprofiel ontdekken? Kijk hier

Wij zijn benieuwd of deze theorie klopt. Houden jij en je partner van hetzelfde eten?

Over het Knorr Onderzoek
In samenwerking met Knorr, heeft onderzoeksbureau Edelman Berland wereldwijd via een online survey 12.000 respondenten uit Argentinië, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Indonesië, Mexico, de Filipijnen, Zuid-Afrika, Engeland en de Verenigde Staten ondervraagd (met meer dan 1,000 respondenten per land). Het onderzoek vond plaats in December 2015 en is representatief qua leeftijd en geslacht van de online populatie in elk land.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |