×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De ware nog niet gevonden? Misschien is smaak wel het recept van de liefde

De ware nog niet gevonden? Misschien is smaak wel het recept van de liefde
26.04.2016 -

Uit een wereldwijd onderzoek van Knorr blijkt dat smaakvoorkeur veel belangrijker is dan we dachten. Maar liefst 78% van de ondervraagden gaf aan zich eerder aangetrokken te voelen tot iemand wanneer de smaakvoorkeur overeenkomt. Voor dit onderzoek werden 12.000 consumenten uit 12 landen ondervraagd.


Eén op de drie mensen gaf zelfs aan de relatie te beëindigen als de smaakvoorkeuren te veel verschillen. Greg Tucker, smaakexpert en psycholoog: “Dit onderzoek bewijst dat eten en smaak een veel groter onderdeel uitmaken van ons karakter dan we altijd hebben gedacht. In een partner zoeken we niet alleen een soulmate maar kiezen we intuïtief ook een eat-mate: iemand met dezelfde eet- en smaakvoorkeuren. Dit bevestigt dat wij deze intuïtieve beslissingen zowel met ons hart als met onze smaakpapillen maken”. Dus, ga je binnenkort daten? Vraag dan gerust naar de smaakvoorkeur van jouw date. 

Wil jij jouw smaakprofiel ontdekken? Kijk hier

Wij zijn benieuwd of deze theorie klopt. Houden jij en je partner van hetzelfde eten?

Over het Knorr Onderzoek
In samenwerking met Knorr, heeft onderzoeksbureau Edelman Berland wereldwijd via een online survey 12.000 respondenten uit Argentinië, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Indonesië, Mexico, de Filipijnen, Zuid-Afrika, Engeland en de Verenigde Staten ondervraagd (met meer dan 1,000 respondenten per land). Het onderzoek vond plaats in December 2015 en is representatief qua leeftijd en geslacht van de online populatie in elk land.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Leer je kat trucjes met dit Instagram-account

22.08.2017 - Jaloers op hondeneigenaren die hun viervoeters allerlei trucjes leren? Niet nodig. Je kunt je kat ook van alles leren.

Lees meer
Deze moeder is héél blij dat de scholen weer beginnen en gaat viral

21.08.2017 - Ben jij blij als de kinderen weer naar school gaan? Deze moeder heel erg.

Zien
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
Gratis Vriendin-posters: leuk om in te lijsten

14.08.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Zien!
Linkshandigendag: trucjes voor linkshandigen op een rij

13.08.2017 - Het kan weleens onhandig zijn om als linkshandige door het leven te gaan. Slechts 10 procent van de wereldbevolking is linkshandig, dus dagelijkse producten worden ontworpen voor rechtshandigen mensen. Echt een heel groot drama is het niet, maar vandaag op Linkshandigendag staan we even stil bij handige trucjes en leuke feitjes.

Lees meer
Hoera! Het is Internationale Kattendag en dat vieren we met jullie mooiste foto's

08.08.2017 - Omdat de Vriendin-redactie dol is op huisdieren en omdat het 8 augustus Internationale Kattendag is, hebben we hier jullie mooiste kattenfoto’s verzameld. We vroegen jullie om foto's op Facebook en kregen meer dan 700 foto's!

Zien
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer
De 10 grappigste uitspraken van jullie kinderen

07.08.2017 - Vorige week vroegen we jullie op Facebook om de grappigste uitspraken van jullie kinderen. We hebben hard gelachen om de reacties. Daarom delen we er 10.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 105 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….