×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De ware nog niet gevonden? Misschien is smaak wel het recept van de liefde

De ware nog niet gevonden? Misschien is smaak wel het recept van de liefde
26.04.2016 -

Uit een wereldwijd onderzoek van Knorr blijkt dat smaakvoorkeur veel belangrijker is dan we dachten. Maar liefst 78% van de ondervraagden gaf aan zich eerder aangetrokken te voelen tot iemand wanneer de smaakvoorkeur overeenkomt. Voor dit onderzoek werden 12.000 consumenten uit 12 landen ondervraagd.


Eén op de drie mensen gaf zelfs aan de relatie te beëindigen als de smaakvoorkeuren te veel verschillen. Greg Tucker, smaakexpert en psycholoog: “Dit onderzoek bewijst dat eten en smaak een veel groter onderdeel uitmaken van ons karakter dan we altijd hebben gedacht. In een partner zoeken we niet alleen een soulmate maar kiezen we intuïtief ook een eat-mate: iemand met dezelfde eet- en smaakvoorkeuren. Dit bevestigt dat wij deze intuïtieve beslissingen zowel met ons hart als met onze smaakpapillen maken”. Dus, ga je binnenkort daten? Vraag dan gerust naar de smaakvoorkeur van jouw date. 

Wil jij jouw smaakprofiel ontdekken? Kijk hier

Wij zijn benieuwd of deze theorie klopt. Houden jij en je partner van hetzelfde eten?

Over het Knorr Onderzoek
In samenwerking met Knorr, heeft onderzoeksbureau Edelman Berland wereldwijd via een online survey 12.000 respondenten uit Argentinië, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Indonesië, Mexico, de Filipijnen, Zuid-Afrika, Engeland en de Verenigde Staten ondervraagd (met meer dan 1,000 respondenten per land). Het onderzoek vond plaats in December 2015 en is representatief qua leeftijd en geslacht van de online populatie in elk land.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 redenen waarom broers en zussen ons gelukkig en gezond houden

30.09.2017 - Vandaag is het Nationale Broer en Zus Dag. Dé perfecte dag om even stil te staan bij de waarde van jouw broer(s) en/of zus(sen).

Lees meer
Download gratis een lief kaartje voor je broer of zus

28.09.2017 - Aanstaande zaterdag (30 september) is het Nationale Broer en Zus-dag. Tijd om jouw broer en/of zus in het zonnetje te zetten. Wij maakten verschillende kaartjes die je gratis kunt downloaden en printen.

Gratis kaartje

1

De Vriendin Woonspecial ligt nu in de winkels

27.09.2017 - Inspiratie voor jouw huis vind je nu in de nieuwste Vriendin Woonspecial. 62 pagina's binnenkijken, woontips van 5 woondeskundigen en ontdek de nieuwste trends.

Lees meer
10 feitjes om je maandagmiddag wat op te vrolijken

25.09.2017 - Zie je op tegen de donkere herfstdagen? Of voel je je even down? Lees dan snel deze feitjes even door. Deze vrolijke feitjes zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht en maken deze grauwe dagen wat dragelijker.

Lees meer
Op dit Instagram-account vind je de meest bizarre schmink-voorbeelden

22.09.2017 - Halloween komt steeds dichterbij. Om alvast in de stemming te komen, delen we dit Instagram-account met bizarre beelden.

Zien!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Twee nieuwe gratis Vriendin-posters

18.09.2017 - In Vriendin komen iedere week mooie spreuken voorbij. Wil je een inspirerende poster ophangen? We stellen nu twee nieuwe posters gratis beschikbaar om te downloaden en/of te printen. Leuk om in een lijstje te doen.

Posters
Leuk nieuws: Mis(s) Mirande vlogt vanaf volgende week maandelijks voor Vriendin

14.09.2017 - Mis(s) Mirande neemt je vanaf volgende week mee in haar leven als Mis(s) 2017! Bekijk hier alvast een sneak preview van haar eerste vlog.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 107 |