×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Te lief! Deze hond helpt je ontspannen tijdens een tandartsbezoek

Te lief! Deze hond helpt je te ontspannen tijdens een tandartsbezoek
06.04.2016 -

Dit is Jojo, waarschijnlijk de enige 6-jarige met een baan. Deze o zo vriendelijke golden retriever helpt angstige tandartsbezoekers te ontspannen.


Jojo is gespecialiseerd in mensen gerust te stellen. Veronica Renteria, medewerkster bij de tandartspraktijk, vertelde thedodo.com dat Jojo onmisbaar is. Ze weet precies wat ze doet. Zonder na te denken ligt ze de hele behandeling rustig bij de patiënt op schoot. Volgens Veronica moet elke praktijk een viervoeter als zuster hebben.

Eigenaresse van Jojo, kwam met het idee om haar hond mee te nemen naar de praktijk. Ze is van mening dat vooral jonge kinderen tot rust komen wanneer ze door Jojo worden geknuffeld.

Wat vind jij? Wie wil er nou niet gerustgesteld worden door deze intens lieve golden retriever?

 

Bron: Dodo

Plaats een reactie

2Reacties