×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Extreme Couponing

Zoveel mogelijk gratis.
03.09.2011 -

Kijk mee in de wereld van de koopjesjagers vanavond om 19.30 op TLC!


Extreme Couponing volgt slimme shoppers die met behulp van verzamelde coupons (kortingsbonnen) ongelofelijk veel geld besparen op hun boodschappen en andere aankopen. We hebben het hier niet over de enkele euro’s die je kunt besparen met een bonuskaart, voor deze shoppers is het een sport om honderden euro’s aan boodschappen gratis mee te krijgen! Dus kijk vanavond om 19.30 op TLC en sta versteld. Hieronder alvast een klein voorproefje.

TLC is op de volgende zenders te ontvangen:
UPC: kanaal 21
Ziggo: kanaal 21
KPN: kanaal 17
CanalDigitaal: kanaal 18

Plaats een reactie

Heb jij nog tips om op je boodschappen te besparen?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  MarylouC za 3 sep '11 15:54

  Reactie: Ja, dit is(zijn) mijn tip(s)…
  Maak altijd een briefje van wat je echt nodig hebt en hou je aan dat briefje. En ga naar de wat goedkopere supermarkten, het scheelt echt!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  brocante_48 wo 7 sep '11 10:01

  Reactie: Ja, dit is(zijn) mijn tip(s)…
  Als je toevallig in de buurt van duitsland woont dan moet je echt je grote boodschappen daar halen, dat scheelt je echt veel geld, ik heb bij bv de penny markt een volle kar met boodschappen voor nog geen 50,00 braadvlees is er veel goedkoper,verzorgingsartikkelen zijn er ook veel goedkoper,kattenzand is er veel goedkoper, en ook hier in nederland kan je best goedkoper boodschappen doen, door meer aanbiedingen te halen en bv bij lidl en aldie meer te halen, zoe bespaar je best veel geld, en ga steeds met een lijstje boodschappen halen,dan kom je niet steeds met dingen thuis die je niet nodig hebt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zonnestraal do 15 sep '11 09:46

  Reactie: Ja, dit is(zijn) mijn tip(s)…
  gewoon alle folders vergelijken of op internet vergelijken
  Reageer!