×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De leukste 1 april grappen op een rijtje

De leukste 1 april grappen op een rijtje
01.04.2016 -

Haha, gefopt! Het is weer 1 april... De dag om iedereen eens even goed in de maling te nemen. Verschillende bedrijven vinden het erg leuk om hun klanten en fans lekker te plagen. De beste voorbeelden zetten we voor jou op een rijtje.


1. Echt Hema
Hema zou Hema niet zijn zonder een hilarisch Facebookbericht. Deodorant spray in de geur van tompouce… Wie wil dat nou niet?

2. Ernstige vertragingen bij Blond Amsterdam
Blond Amsterdam schreef op Facebook: ‘Wegens verbouwing lopen de handwerk opdrachten ernstige vertraging op.’ Maar niet getreurd, ze leveren alles in ieder geval voor Kerst.

3. Doei raketjes
Een zomer zonder raketjes… nee toch! De raketjes waren volgens Ola alleen populair in Nederland en werden daarom uit de handel genomen. Verschillende media trapten in de grap, goede reclame voor Ola dus.

4. Afslankwijn
De droom van veel vrouwen: wijn drinken en mooi slank blijven. Body & Fitshop plaatste er een advertentie van. Maar helaas, het was te mooi om waar te zijn.

5. De zelfrijdende fiets van Google
Indrukwekkende video over slimme en veilige fietsen. Misschien iets voor de toekomst?

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie