×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: de vreemde eend

Tv-tip: de vreemde eend
01.04.2016 -

Maar liefst 26 jaar was ze een van de grootste RTL-coryfeeën. Dus sloeg het nieuws dat Irene Moors overstapte naar SBS in als een bom. Daar presenteert ze vanaf 2 april De vreemde eend, een komische spelshow waarin twee teams moeten raden wie uit een rijtje mensen een bijzondere eigenschap of specifiek talent bezit.


Het ene team wordt gevormd door Jeroen van der Boom en Gerard Joling, het andere bestaat uit steeds wisselende BN’ers. “Het wordt lachen”, belooft Irene. “We hebben een pilot gemaakt. Gerard en Jeroen riepen van alles over mensen- kennis, maar ze bakten er niets van. Dat wordt dus enig. Thuis kun je mee raden: ga vooral voor het andere team, want het thuisteam heeft het nooit goed!” Ze lacht hard en het is meteen duidelijk: Irene heeft er zin in.

De vreemde eend is vanaf morgen, zaterdag 2 april, te zien om 20.30 uur op SBS 6

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie