×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: It Takes 2

Tv-tip: It Takes 2
11.03.2016 -

Zaterdag start het nieuwe RTL-programma It Takes 2. Negen BN’ers gaan hun zangtalenten laten horen op het podium en stappen daarmee uit hun comfort zone.


Onder meer Fatima Moreira de Melo, Lieke van Lexmond, Jan Kooijman en Pim Wessels stellen zich kwetsbaar op voor een vakjury bestaande uit Angela Groothuizen, Roel van Velzen en John Ewbank.

Niet alle deelnemers zingen voor de eerste keer. Lieke van Lexmond heeft al eens een hit gehad en Fatima Moreira de Melo zong tijdens de uitreiking van de Gouden Televisier-Ring in 2008. Uiteindelijk worden de BN’ers gekoppeld aan Trijntje Oosterhuis, Waylon of Glennis Grace om het ultieme duo te vormen.

It Takes 2, zaterdag 20.00 uur, RTL 4

Hieronder praten Chantal en Gordon in RTL Late Night over hun nieuwe televisieprogramma.

Foto: RTL Beeldbank

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie