×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Fool's Gold

JummmMatthew McConaughey

Vanavond zin om weg te zwijmelen bij een net niet perfecte romantische komedie? Op SBS6 is om 20.30 Fool’s Gold te zien.


Matthew McConaughey (Ben Finnegan) speelt een schattenjager die samen met zijn ex-vrouw Tess (Kate Hudson) op zoek gaat naar een Spaans scheepswrak vol koningsschatten. Het belooft een exotisch avontuur te worden waarbij het stel geholpen wordt door de nieuwe baas van Tess. Uiteraard zijn ze niet de enigen die hun zinnen hebben gezet op de schat…

Het gaat tussen Finn en Tess niet altijd van een leien dakje, maar de liefde is herkenbaar aanwezig. Wie zin heeft in romantiek met een knipoog, kan vanavond inschakelen op SBS6. McConaughey’s lichaam is trouwens ook geen straf om naar te kijken.

Plaats een reactie

Vind jij Matthew en Kate een goed stel?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 29 aug '11 16:41

  Reactie: Geen mening.
  wat is goed
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 29 aug '11 16:53

  Reactie: Jazeker!
  Ja hoor, leuk samen! Ik ga die film wel kijken denk ik. En als zij 'm niet meer wil... whahaha
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  AenJackie di 30 aug '11 20:36

  Reactie: Jazeker!
  Ze zien er beide sympathiek uit, lijken me wel leuke match! maarja, we kennen ze verder natuurlijk niet echt.. hoe kan je dan iets vinden
  Reageer!