×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

TV-tip: Margot at the wedding

Zelf ligt ze in scheiding, maar ze heeft toch commentaar op de vriend van haar zus...

Vanavond om 20.30 op RTL8 speelt Nicole Kidman een vrouw die de keuze van haar zus om te trouwen met een nietsnut niet kan waarderen...


De succesvolle schrijfster Margot (Nicole Kidman) heeft al jaren een moeizame relatie met haar zussen en haar moeder. Ze besluit toch op de uitnodiging van zus Pauline (Jennifer Jason Leigh) in te gaan om aanwezig te zijn bij haar huwelijk met ene Malcolm (Jack Black). De vraag is alleen of Margot gaat om haar zus een plezier te doen of om zich met van alles te bemoeien. Ze heeft er namelijk nogal een handje van om anderen kritiek te geven.

De twee vrouwen hebben dus het nodige uit te vechten, wat al begint met verloofde Malcolm, een regelrechte nietsnut die niet bepaald de goedkeuring van Margot kan wegdragen. Margot ligt zelf zwaar overhoop met haar echtgenoot waarbij vooral haar zoon Claude het te verduren krijgt...

Bron: www.flim1.nl

Plaats een reactie

Wat vind jij van de man van je zus?

  •  
  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 25 aug '11 13:53

  Reactie: Ik heb geen zus.
  Maar anders zou het me ook niet zo boeien denk ik...
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ngiousoufoglou do 25 aug '11 14:18

  Reactie: Geen mening, zij moet ermee leven...
  Het maakt niet uit wat ik er van vind als zij maar gelukkig is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  thea.burger.1 do 25 aug '11 17:47

  Reactie: Ik heb geen zus.
  ik ben enigste 1 wel makkelijk heb wel een schoonzus aan mans kant maar trek ik ook niet mee om je heb meer aan een goede vriendin die je steun door dik en dun en geen afgunst heeft en dat hebben zussen wel
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Robijntje1983 vr 26 aug '11 01:34

   Hey Theabella, ben het dus niet eens met jou reactie. Ik heb 1 zusje en daar kan ik dus heel goed mee opschieten.Ik ga voor haar door het vuur maar andersom is dat dus ook het geval.Wij hebben geen afgunst onder elkaar en zijn vooral elkaars beste maatje.Dit is vooral na het overlijden van onze ouders nog hechter geworden maar het kan natuurlijk zijn dat wij een uitzondering zijn?Ik hoop natuurlijk dat iedereen die een zus(je)heeft elkaars beste vriendinnen zijn. Groetjes Suus

 • Dit is niet ok!

  Robijntje1983 vr 26 aug '11 01:28

  Reactie: Ik heb een hekel aan hem.
  Ik vind de man van mijn usje 3xniks.Tis een lamzak(sorry voor het woordgebruik),hij werkt niet,teert op de zak van mijn zus,voert geen steek uit thuis maar hangt wel de hele dag in de sportschool.Wat hij daar doet weet ik niet want hij is te moe om ook maar iets te doen dus laat staan in de sportschool Verder schroomt hij er ook niet voor om zijn,vooral negatieve,mening over ons te uiten. Ja dus,ik heb een hartgrondige hekel aan mijn schoonbroertje.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  123POES za 27 aug '11 15:28

  Reactie: Ik heb een hekel aan hem.
 • Dit is niet ok!

  123POES za 27 aug '11 15:33

  Reactie: Ik heb een hekel aan hem.
  NUMMER 1 is een GELDWOLF NUMMER 2 is een BETERWETER NUMMER 3 SPANT DE KROON , IS BEIDE
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 28 aug '11 00:57

  Reactie: Geen mening, zij moet ermee leven...
  maar als ze haar hart wil luchten, ben ik er voor haar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  parel xxx zo 28 aug '11 15:28

  Reactie: Ik ben heel blij met hem.
  Jammer, dat ze zo ver wonen. of ik woon te ver.....
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilm@ ma 29 aug '11 10:31

  Reactie: Ik heb geen zus.
  Dat wordt een beetje lastig als je enig kind bent!
  Reageer!
Luister de leukste kersthits: Vriendin Kerst Afspeellijst

06.12.2017 - We vroegen lezeressen naar hun favoriete kersthit. Wij maakten een afspeellijst op YouTube en Spotify die je de komende weken eindeloos kan afspelen.

Luisteren
De allermooiste Kerst reclames

02.12.2017 - Nu december aangebroken is, kunnen we weer volop genieten van deze feestmaand. De sfeervolle winkelstraten, lekker thuis onder een dekentje met warme chocomel en niet te vergeten de prachtige Kerst reclames. We hebben de mooiste reclames van de afgelopen jaren uitgekozen.

Lees meer!

2

Wat is jouw favoriete kerstnummer? Stem voor de Vriendin Kerst Afspeellijst

29.11.2017 - Na Sinterklaas mogen de kerstliedjes weer uit de speakers galmen. Daarom maken wij op YouTube en Spotify de Vriendin Kerst Afspeellijst. Help ons mee door jouw favoriete liedje in te sturen.

Stem

1

Nu in de winkels: Vriendin Winterspecial

29.11.2017 - De mooiste verhalen, fijnste puzzels en winterse beauty trends vind je in de nieuwe Vriendin Winterspecial. Lekker veel pagina's voor maar € 3,50. Abonnees betalen slechts € 2,95 in de webshop.

Lees meer
Top 10 sinterklaaswensen van kinderen

25.11.2017 - Tegenwoordig zijn de computers, robots en technisch speelgoed niet meer weg te denken. Maar wat staat bij kinderen nou echt bovenaan hun verlanglijstje? Intertoys verzamelde 36.000 verlanglijstjes en maakte daaruit een top 10, die toch best verrassend is!

Lees meer
Happy Anniversary Trip: Disneyland Paris viert feest met 5 Vriendin-lezeressen

23.11.2017 - Disneyland Paris bestaat 25 jaar en Vriendin 20 jaar en dat is reden voor een groot feest. Vijf lezeressen die iets te vieren hebben mochten met hun familie of vriendinnen op Happy Anniversary Trip naar Disneyland Paris.

Lees meer

5

Mis(s) Mirande vlog #3 & 4 in Disneyland Paris + win een Mickey of Minnie knuffel

22.11.2017 - Disneyland Paris bestaat dit jaar 25 jaar! Om dit te vieren mochten Vriendin-lezeressen naar het park. Ook Mirande ging mee om een vlog te maken en geeft mooie prijzen weg.

Vlog

14

Win 10x het boek Pannenkoekdag en lees het interview met Claudia Willekes & Geertje Tensen

22.11.2017 - Claudia en Geertje hebben een gezond pannenkoekboek uitgebracht, pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers en gemaakt van wel 17 verschillende soorten meel. Ze laten ons zien dat je met pannenkoeken eindeloos kunt variëren op een gezonde én lekkere manier!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 110 |