×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: De Stoutste Jongen van de Klas

Tv-tip: De Stoutste Jongen van de Klas
22.02.2016 -

Jongens waar de meisjes verliefd op zijn en waar de jongens tegenop kijken, je kent ze wel. Maar is hij jaren later nog zo stout of heeft hij het roer omgegooid? In het nieuwe televisieprogramma De Stoutste Jongen van de Klas gaat Caroline Tensen op zoek naar die kwajongen van toen.


Voor De Stoutste Jongen van de Klas reist Caroline Tensen onder meer naar Oostenrijk en Japan. In Oostenrijk ontmoet ze een oud-voetballer die daar een nieuw leven startte en in Japan bezoekt ze een jongen die opgroeide in een kindertehuis en in Japan een nieuw thuis heeft gevonden. Vooral de thuissituatie speelt bij de mannen een grote rol in hun jeugd. De heren geven hun reactie op de verhalen van vroegere klasgenoten en docenten. De serie bestaat uit vier afleveringen.

De Stoutste Jongen van de Klas, donderdag 25 februari, 21.30, NPO1

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie