×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: Help, Mijn Man Is Klusser!

Tv-tip: Help, Mijn Man Is Klusser!
18.02.2016 -

‘Help, Mijn Man Is Klusser!’ start donderdag 18 februari met een gloednieuw seizoen. Ook in het tiende jubileum seizoen gaat John Williams op pad om de mannen aan te pakken.


Tien jaar geleden begon John Williams met zijn klussers bij doe-het-zelver Hans, die de klus niet afkreeg waardoor Cindy en hij al maanden geen douche en wc in huis hadden. In 2016 schieten John en zijn team onder andere Marja en Chris te hulp. Door een verbouwing die nog steeds niet klaar is, slapen ze al jaren lang in de eetkamer. Dochter Froukje kon het niet meer aanzien en riep de hulp in van het programma. Het nieuwe seizoen bestaat uit acht nieuwe afleveringen.

Help, Mijn Man Is Klusser, donderdag 18 februari, 20.30 uur, RTL 4

Foto: RTL Beeldbank

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    San-dra1971 vr 19 feb '16 12:44

    Vreselijk programma, vooral de presentator is erg arrogant en eigenwijs. Wil zelf altijd respect krijgen maar kan het zelf niet geven. Dat dit al tien jaar bestaat is mij een raadsel !
    Reageer!