×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: Je Zal Het Maar Hebben

Tv-tip: Je Zal Het Maar Hebben
15.02.2016 -

Vanaf morgen begint het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben. In dit televisieprogramma duikt BNN-er Tim Hofman in de levens van jongeren die een ziekte of beperking hebben.


Tim: ‘Ook dit seizoen weer twintig mensen die ondanks hun beperking nog steeds zin in de wereld hebben. Deze mensen zitten vol doorzettingsvermogen. Dat vind ik mooi en het relativeert ook. In onze maatschappij waar iedereen toch wel snel iets te klagen of zeiken heeft, vind ik het extra bijzonder dat iemand met MS gewoon zelfspot heeft of dat iemand met kanker mij de les leest als het aankomt op botte grappen maken en leuke dingen doen. Het is echt een heel inspirerend seizoen geworden!'

Vanaf 16 februari iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 3.

Foto: BNN

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie